svētdiena, 2014. gada 17. augusts

Kid cannabis

Filmā kid cannabis ir stāsts par diviem jauniešiem, kuri vēlās mainīt savu dzīvi un pelnīt kaudzi naudas. Viņi skolā nav labi mācījušies un finansiālais stāvoklis arī nav īpaši labs. Abi draugi cenšas izdomāt labu plānu kā pelnīt naudu. Kādā jaukā dienā, viens no draugiem piestrādāja par picas piegādātāju un uzzināju noderīgu informāciju, kā rezultātā radās laba biznesa ideja. Šo biznesa ideju abi draugi pārunāja un nonāca pie secinājuma, ka ir vērts pamēģināt.

Plāns bija nogādāt zālīti pāri robežai no Kanādas. Bija kāda robežas vieta, kuru var šķērsot nemanāmi.Vispirms abi draugi šo situāciju nosimulēja un secināja, ka tas ir izdarāms.

Daži kadri no filmas kid cannabis

kid cannabis

kid cannabis marihuānas bērni

kid canabis zālīte

Diemžēl pikantākos kadrus nevarēju ievietot sakarā ar google noteikumiem par saturu virs 18 gadiem. Bet kā jau nojaušiet pēc pirmās ievietotās bildes, tad jaunieši piestaigāja arī uz striptīz klubiem, patika uzdzīve, kailas meitenes, sekss, uzpīpēt kāsīti kā arī iešņaukt kādu celiņu. Tā teikt parasta mūsdienu jaunieša dzīve zem kaifa.

Filma kid cannabis ir balstīta uz patiesiem notikumiem. Sižets ir rekonstrukcija par to kā reāli ir bijis.

Filma ir jauna, tā ir iznākusi šogad 2014. gadā.
Patreiz imdb vērtējums ir 6,3.
Žanrs ir drāma, trilleris. Taču es vēl piekabinātu klāt komēdiju un trilleri iespējams kā žanru nemaz neminētu.

Filmā kid cannabis piedalijās tādi aktieri kā - Jonathan Daniel Brown, Kenny Wormald, Aaron Yoo, Ron Perlman, John C. McGinley, Corey Large, Bryce Hodgson, Alex Arsenault, Jeffrey Ballard, Merritt Patterson un citi.

Mans vērtējums par filmu nav īpaši augsts, taču ir skatāms gabals. Vienkārši tika minēts, ka filmas žanrs ir drāma un es cerēju uz lielāku drāmu sižetā, taču to nesagaidīju kā rezultātā bija neliela vilšanās. Protams, ja jaunieši pīpē zālīti un šņauc celiņus, tā ir drāma, taču gribējās asākas izjūtas, spilgtāku demonstrējumu, reālākas izjūtas.

Vēl kāda filma par narkotikām un narkomāniem

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru