otrdiena, 2014. gada 4. marts

Interneta veikala izveide

Interneta veikala izveide sākot no 250 euro. Kas, tad ietilpst šajā cenā? Preču kategoriju veidošana, labošana, dzēšana. Preču pievienošana, labošana, dzēšana. katrai precei iespējams veidot detalizētu aprakstu, pievienot attēlu. Preču pasūtījumu noformēšana un rēķina sagatavošana. Rēķina statusa maiņa uz apmaksāts, neapmaksāts vai iespēja dzēst. Iespējams, pieslēgt funkciju, lai rēķins tiktu sūtīts uz e-pastu. Seo optimizācija priekš meklētāju programmām kā, piemēram, google. Seo optimizēta linku struktūra un satura izvietojums. Iespējams pieslēgt papildus automātiskas norēķinu sistēmas.

Visus jautājumus variet rakstīt sadaļā kontakti, jeb saņemt detalizētāku informāciju par interneta veikala izveidi.

Interneta veikala izveide notiek aptuveni nedēļas laikā. Izvietojam interneta veikalu uz saviem vai Jūsu serveriem.


Interneta veikala funkcionalitāte:
Preču katalogs - neierobežoti var veidot sadaļas priekš precēm, dažādās valodās. Preču pievienošanas iespējas - attēls, nosaukums, apraksts, detalizēts apraksts, cena, kategorija no iepriekš izveidotajām kategorijām. Pastāv iespēja kārtot preču kataloga sadaļu secību kā arī tieši tāda pati funkcionalitāte ir pieejama pašām precēm. Preču izkārtojums katalogā var būt brīvi izvēlēts un secība kā preces attēlot ir bez ierobežojumiem.

Preču apskates iespēja- var iegūt preču detalizētu informāciju, attēlus, atsauksmes par preci. Ir iespēja kārtot preces pēc cenas vai preces popularitātes. Kā arī pastāv iespēja kārtot pēc brīvi izvēlētiem filtriem, kuri tiek izstrādāti individuāli.

Reklāmas iespēja - iespējams izmantot ziņojuma dēli jeb reklāmas vietu, kurā var ievietot dažādas preču akcijas jeb atlaides.

Iespējams izveidot interneta veikalu vairākās valodās.

Tiek nodrošināta pilna statistika par mājas lapas apmeklējumu, izmantotie atslēgvārdi, apmeklējumu skaits, unikālie apmeklētāji kā arī cita svarīga informācija.



Galvenās lietas, kam japievēršs uzmanība izstrādājot interneta veikalu :

  • Noteikti viena no svarīgākajām lietām ir izmaksas
  • Funkcionalitāte, lai tā lietotājiem un pašam klientam nebūtu sarežģīta, bet tai pašā laikā nodrošinātu visas nepieciešamās lietas.
  • Vēlams, lai interneta veikals būtu pieejams vairākās valodās. It sevišķi, tas ir svarīgi, ja nodarbojās ar preču sūtīšanu ārpus Latvijas.
  • Svarīgi, lai interneta veikalam būtu laba seo optimizācijas. Šī seo optimizācija nodrošina klientu piesaisti un konkurenci starp Jūsu konkurentiem.
  • Interneta veikala izveides termiņš. Protams, ir svarīgi, lai mājas lapa tiktu izstrādāta ātri, taču jāpievērš uzmanība, lai viss netiek sasteigts.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru