trešdiena, 2014. gada 26. februāris

Kā notievēt

Daudziem ir problēma ar svaru, citiem tas ir pazemināts, bet citiem paaugstināts. Svara problēma mūsdienās ir ļoti aktuāla. Dzīves veids paliek pasīvāks, jo daudzas jaunās tehnoloģijas mūsu dzīvi atvieglo un palīdz izpildīt dažādas funkcijas un darbības mūsu vietā.

Lai cīnītos ar lieko svaru, nav obligāti jābadojās. Nepieciešamā lieta, kura ir jāmaina savā ik dienas dzīvē ir uzturs un dzīves ritms. Jāpiedomā par to, ko Jūs ēdat un cikos. Protams, nebūtu ieteicams ēst pirms gulētiešanas. Neveselīgā pārtika un vēlās vakariņas ne tikai rada lieko svaru, bet tas viss arī nav veselīgi. Vajadzētu izvairīties no trekniem ēdieniem, kuri mūsdienās ir tik neveselīgi, ka bail pat iedomāties. Viss ir tik ķīmisks un nekvalitatīvs, taču tai pašā laikā garšīgs.

Kā notievēt jeb nomest svaru?
Notievēšana ir iespējama un tas, protams, nenozīmē neēst. Jāpiedomā, ko ēdam un vēlams minimāli samazināt ēdiena devu katrā ēdienreizē. Tādā veidā lēnām var pieradināt organismu pie tā, ka viņam tik lielas pārtikas porcijas nav nepieciešamas. Protams, vajadzētu izvēlēties aktīvu dzīves veidu un kā minimums divas reizes nedēļā nodarboties ar kādu sportu, kas vairāk vai mazāk saistīts ar skriešanu.

Medikamenti priekš notievēšanas jeb kā notievēt lietojot medikamentus?
Esmu dzirdējis, ka cilvēki lieto dažāda veida medikamentus (tabletes) priekš notievēšanas un pēc tam mocās ar veselības problēmām. Es uzskatu, ka tas nav nepieciešams sabojā savu veselību, tāpēc neieteiktu lietot nekādus medikamentus, kuri palīdz samazināt svaru. Vairāk tomēr ieteiktu dabīgas metodes un pacietību, lai zaudētu svaru. Es vispār esmu pret jebkāda veida medikamentiem, jo to visu uzskatu par mārketinga triku un labu peļņas veidu, ar kuru citi spēj nopelnīt.

Pazīstu cilvēkus, kuri ir zaudējuši svaru bez jebkādu medikamentu ietekmes. Viss, ko viņi darīja, mainīja savu dzīves veidu un uzturu. Protams, rezultātus nevar sasniegt momentāli visam ir nepieciešams laiks un arī  darbs, pacietība. Var pats priekš sevis izveidot diētas svara samazināšanai meklējot informāciju internetā vai arī, ja nav zināšanu var doties pie speciālistiem, kuri palīdzēs sastādīt svara samazināšanas diētas katrai dienai.

Kā ātri notievēt jeb nomest svaru?
Patiesībā ātrs process nebūs tas veselīgākais. Protams, ir izgudroti dažādi medikamenti, taču es labāk ieteiktu intensīvu fizisku slodžu treniņu. Nesen skatījos raidījumu, kur cilvēki aptuveni 100 dienās zaudē 30 kg intensīvi sportojot. 100 dienas noteikti nav ātri, taču rezultāts tiešām ir iespaidīgs. Tie, kas jautā kā notievēt nedēļas laikā, tad varu uzreiz atbildēt, ka nomest svaru šādā laikā posmā ir loti nereāli, jeb tas būs ļoti niecīgs ieguvums. Mēneša laikā protams būs pāris kilogrami nomesti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru