svētdiena, 2013. gada 6. oktobris

Sausa sejas āda

Ko darīt, ja ir sausa sejas āda? Ir dažādi kosmētiskie līdzekļi ar, kuru palīdzību ir iespējams sejas ādu padarīt daudz maigāku un gludāku. Protams, var lietot dabīgos līdzekļus, dažādus augus, un paštaisītus kosmētiskos līdzekļus no dabas veltēm. Taču, ja nav zināšanu vai tomēr dodiet priekšroku līdzekļiem, kuri ir nopērkami veikalos, tad var lietot arī tādus. Man bija diezgan sausa sejas āda, kā rezultātā šad un tad metās visādi brīnumi uz sejas, pumpas. Man tas nedaudz apnika, tāpēc nolēmu meklēt risinājumu, kā attīrīt sejas ādu, lai tā kļūtu daudz svaigāka un mīkstāka, gludāka. Labs līdzeklis, kuru noteikti vajadzētu lietot ik vienam ir sejas skrubis. Sejas skrubja procedūras noteikti vajadzētu atkārtot vienu reizi nedēļā un aukstajos ziemas mēnešos vienu reizi divās nedēļās.

Sausa sejas āda ir liela problēma, kura var novest pie dažādiem izsitumiem, ar, kuriem velāk var būt gūti cīnīties. Ir dažādas mitrinošās maskas sejai, kuras palīdz mitrināt sejas ādu. Ādas kopšana ir ļoti svarīgs process, kuru ir nepieciešams veikt katru dienu. Ādas nieze liecina par to, ka Jums ir sausa sejas āda. Ādas problēmas nav nekas tāds, ar ko nevarētu tikt galā. Galvenais ir veikt regulāru sejas ādas tīrīšanas procesu.

Ko, īsti sejas skrubis dara? Tas attīra seju no atmirušās ādas un padara to daudz gludāku un tīrāku. Skrubi uzklāj uz sejas un ar vieglām kustībām to ierīvē. Pēc sejas ierīvēšanas, skrubi var atstāt uz kādam 7 līdz 8 minūtēm, jo tas kalpos kā sejas maska. Kad pagājušas 7 vai 8 minūtes, sejas skrubis ir jānomazgā ar siltu ūdeni. Pēc tam seja ir jāiesmērē ar sejas pieniņu vai krēmu. Āda tiek ļoti labi attīrīta un gluduma efekts ir ilgstošs. Ir svarīgi rūpēties par sejas ādas kvalitāti, jo tas ir zīmols, ko parasti pirmo pamana apkārtējie cilvēki, neskaitot acis, matus, zobs. Ja ir vēlēšanās pēc dabīgā skrubja, tad var lietot kafijas biezumus. Kafijas biezumi pietiekoši labi attīra atmirušo ādu. Taču, lai tiktu pie kafijas biezumiem, nāksies vai nu dzert kafiju vai arī taisīt uzlējumu, lai varētu izmantot kafijas biezumus. Ir dažāda veida sejas procedūras, kuras var veikt pie profesionāļiem vai arī mājas apstākļos.Galvenais, ka tas ir jādara regulāri un, tad arī viss būs kārtībā. Sejas ādas kopšana ir ļoti svarīga, kā arī pareiza kopšana ļauj ilgāk saglabāt ādas jaunību.

sausa sejas āda

Sausa sejas āda var būt arī no pārlieku liela kosmētisko līdzekļu lietošanas vai arī nepareiza kosmētisko līdzekļu izvēle. Principā, ja ir problēmas ār ādu, noteikti vajadzētu griezties pie speciālista, kas šo problēmu varētu atrisināt pasakot, ko tieši Jūsu ādas tipam vajadzētu lietot un kādus konkrētus kosmētiskos līdzekļus. Bieži vien ādas problēmas ir saistītas ar to, ka tai trūkst kāds konkrēts vitamīns.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru