piektdiena, 2013. gada 18. oktobris

Ingvers veselībai kā garšviela

Sācies kārtīgs rudens ar lietu un stipru vēju, tāpēc ir vērts aizdomāties par to kā izvairīties no saaukstēšanās. Es rudens mēnešos bieži dzeru ingvera tēju, pirmkārt man garšo šī tēja, kā arī tā ir pietiekami ārstnieciska. Ingvers ir lietojams arī zaļā veidā, nogriežot gabaliņu un apēdot tā pat vien. Ingveram ir patīkams un spēcīgs aromāts. Šis augs palīdz, ja gadījumā ir iesnas, klepus vai kakla iekaisums. Ingvers kalpo kā labs enerģijas avots. Internetā var izlasīt daudz un dažādu informāciju par to kam ir derīgs ingvers un, ko tas uzlabo. Izrādās, ka šis augs ir ļoti īpašs un tas uzlabo seksuālo vēlmi. Daudzi šo augu izmanto arī uzturā, jo uzskata, ka ingvers spēj palīdzēt atbrīvoties no liekā svara. Šķiet, ka ingvers tēja ir viena no manām mīļākajām, taču tā kā tai piemīt ārstniecisks efekts, tad necenšos to ļoti bieži lietot, jo kā jau zināms, ka viss ir jālieto ar mēru.



Variet lasīt vairāk par ingvers tēju veselībai

Ingvers ļoti plaši tiek lietots medicīnā un tā iedarbība uz cilvēka veselību ir ļoti spēcīga. Pasaulē tas kļūst aizvien populārāks lietošanai arī ik dienas uzturā.

No tējām iesaku lietot yogi ginger tēju, tā ļoti palīdz pret saaukstēšanos. Lieliska un tai pašā laikā veselīga, garšīga tēja. Ir pieejamas ar vairākām garšām. Spēcīga tējas iedarbība ne tikai pret iesnām, bet palīdz arī pret klepu un nogurumu. Pēc darba, ja ir nogurums tad yogi tēja noteikti palīdzēs sajust mundrumu un spēka pieplūdumu.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru