pirmdiena, 2013. gada 15. jūlijs

Mobīlais telefons ar labu kameru

Vēlētos nopirkt telefonu, kuram ir pietiekami laba kamera, fotogrāfējot labā apgaismojumā un, lai daudzmaz varētu fotogrāfēt arī nakts apgaismojumā ar papildus apgaismojumu no telefona. Saprotu, ka telefons ir domāts kam citam, taču bieži gadās, ka nav iespējams ienest fotoaparātus vietās, kurās nedrīkst to vienkārši darīt, kā arī ne vienmēr ir vēlēšanās staipīt līdzi vēl kaut kādu aparātu, tādēļ labs risinājums ir telefons, ar kuru arī ir iespējams kaut ko tomēr nofotgrāfēt. Telefoniem principā nav ieteicams lietot pietuvināšanas funkciju, jo  tas attēlu parasti nedaudz izkropļo, ņemot vērā, ka tas tāpat nav ideāls. Taču varbūt kādam ir bijusi pieredze ar kādu konkrētu modeli, kuram ir pieņemama kamera?

Labprāt dzirdētu Jūsu ieteikumus par dažādiem telefona modeļiem, kuri ir vispiemērotākie fotogrāfēšanai un varbūt pat filmēšanai. Otra svarīgā lieta ir baterijas izturība, tā kā šāda tipa telefoniem drošvien ir palieli ekrāni, kā arī darbojās daudz aplikācijas fonā, tad baterija tiek tērēta paātrināti. Būtu vēlams, lai telefonam ir diezgan ietilpīga baterija, lai nav tā, ka nedaudz parunā un tas atkal ir jālādē.

Kādu telefonu Jūs ieteiktu ar labu kameru, lai varētu fotogrāfēt un filmēt?


Kā atbloķēt telefonu?


Kuram telefonam ir vislabākā kamera? Kādu modeli Jūs ieteiktu iegādāties?

5 komentāri:

  1. Es arī gribētu tādu telfonu kādu tu meklē. Diemžēl tād nav, vai arī maksā ļoti daudz. Principā visi telefoni ar kamerām tur max vienu dienu. Ja tu viņu protams izmanto pilnvērtīgi, nevis tikai zvanīt un SMS, pretējā gadījumā Nokia pa 10Ls tavs tārdžets + normāls fotoaparāts.
    Ja līdzekļi nespiež vari mēģināt fočēt uz Samsung Note2. Bača divas dienas normāli izvilks.

    AtbildētDzēst
  2. Varu dalīties savā pieredzē par telefoniem, kas pašreiz, mana skatījumā, ir ar labāku fotografēšanas variantu.
    1. Asus Padfone. Tas ir manā pašreizējā lietošanā un bildes ir ļoti labas. Ja neizmanto noklusēto aplikāciju. Aprakstu var izlasīt šeit: http://www.buldozers.lv/2012/11/apskats-asus-padfone-telefona-un.html
    2. Nokia Lumia 920 - apraksts ir izlasāms šeit: http://www.buldozers.lv/2013/07/apskats-nokia-lumia-920.html
    3. Vislabākā kamera un telefona darbošanās ilgums ir ar Samsung Galaxy Note 2. Apraksts vēl tikai top.

    Visi ir "augstā" gala aparāti, tā kā cenas arī nebūs īpaši mazas.

    AtbildētDzēst
  3. Ja ir vēlme, var palasīt par Samsung Galaxy Note 2, ko es pagaidām uzskatu par vislabāko viedtālruni fotografēšanai http://www.buldozers.lv/2013/08/apskats-samsung-galaxy-note-2.html

    AtbildētDzēst
  4. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  5. Tagad droši varu teikt, ka Samsung Galaxy K Zoom ir labākais viedtālrunis ar lielisku fotoaparātu.

    AtbildētDzēst