sestdiena, 2013. gada 27. aprīlis

Mājas lapas izstrāde un uzturēšana

Piedāvāju izstrādāt mājas lapas sākot no 25 Ls par statiskām lapām un no 50 Ls par dinamiskām lapām. Ja izvēlaties uzturēt šo mājas lapu uz mūsu servera vismaz divus gadus, tad būs pieejamas atlaides mājas lapas izstrādei. Tātad izvietojot mājas lapu uz diviem gadiem, izmaksas būs 24 Ls + domēna izmaksas, ja Jums tāds nav. Ja gadījumā neziniet kā reģistrēt domēnu un hostingu, to varam paveikt Jūsu vietā un Jums par to nebūs jādomā.

Mājas lapu var izstrādāt arī vairākās valodās. Varam vienoties par termiņu, kurā mājas lapa ir jāizstrādā, lai vienkāršāk būtu saprast cik ilgā laikā viss tiks izstrādāts. Izstrādes process sastāv no divām daļām, dizains un funkcionalitāte. Pirmā daļa jeb dizains tiek izstrādāts un aizsūtīti attēli, ja viss kārtībā un nav nepieciešamas nekādas izmaiņas, tiek veidota otrā daļa jeb pati mājas lapa un funkcionalitāte. Izstrādes procesā būs pieejama testa lapa, kura būs pieejama tikai Jums un varēsiet redzēt testa produktu izstrādes procesā, kā rezultātā, varēsiet vizuāli sekot līdzi izstrādei. Izstrādes procesā var arī veikt dažādas izmaiņas, ja gadījumā mainās kaut kādas domas nekā tas bija domāts sākumā. Atbilstoši no izmaiņu lieluma jāskatās vai izstrādes termiņš paliek nemainīgs vai pagarinās. Lai veiksmīgi uzsāktu mājas lapas izstrādi, vēlams būtu saņemt rakstiskā veidā Jūsu vēlmes un funkcionalitāti, lai vieglāk būtu saprast, ko tieši vēlaties saņemt gala rezultātā. Ja gadījumā pašiem nav skaidrs, ko īsti vēlaties, mēs piedāvāsim dažādus variantus, no kuriem Jums būs jāizvēlas viens.

Mājas lapas izveide, kādā laika posmā tā tiks izstrādāta, ir atkarīga no apjoma un no tā vai mājas lapa ir dinamiska vai statiska. Statiska tipa mājas lapas tiek izstrādātas ļoti īsā laikā, praktiski nākam dienā pēc dizaina apstiprināšanas no klienta puses.  Var izstrādāt arī statistiski dinamiskas lapas, kur sadaļu skaits nemainās, saišu daudzums nemainās, bet var mainīties saturs lapā atbilstošajās lapu kategorijās. Šāda tipa mājas lapas arī ir diezgan ātri izstrādājamas, mājas lapai var nebūt arī datubāze, bet informācija var glabāties teksta failos, tas viss ir atkarīgs no Jūsu vēlmēm, kā viss tiks izstrādāts un veidots.

Zemāk var aplūkot dažus mājas lapas paraugus attēla veidā, kuri ir iepriekš izstrādāti.

majas lapas izstrade

majas lapas uzturesana
bezmaksas hostings un uzturesnaa

majas lapas izstrāde un izveide

 Ja vēlaties sīkāku informāciju vai pieteikt mājas lapas izstrādi, tad to var izdarīt sadaļā kontakti vai sūtot e-pastu uz uzzini_info@inbox.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru