svētdiena, 2013. gada 3. marts

Pieredze par to kā pelnīt internetā

Ar pelnīšanu internetā es nodarbojos jau vairākus gadus, grūti pat atcerēties, kad tas viss sākās, taču pats sākums bija ļoti sen. Sākumā bija daudzi mēģinājumi un lielas pauzes līdz atkal mēgināju. Diez ko labi neizdevās, jo nebija nekāda pieredze, zināšanas un iemaņas. Biju reģistrējies sākotnēji vairākos projektos, grūti bija atšķirt, kuri projekti maksā un kuri ir tikai viltus projekti un reāli naudu nemaz neizmaksāja. Bija gadījumi, kad ieguldītā nauda tika zaudēta, tikai nezināšanas pēc. Pats pirmsākums kā es sāku pelnīt internetā ir saistīts ar reklāmu aplūkošanu mājas lapās, biju reģistrējies daudzos projektos, kā, piemēram, onbux, neobux, donkeymails, scarlet-clicks, no-minimum un daudzos citos. Ar šiem projektiem es sapratu, ka pelnīt internetā ir pavisam reāli, ir tikai jāiegulda laiks un savs darbs. Veicās man tīri labi, un vēljoprojām, dažos no projektiem vēl turpinu savu darbību. Lūk kā piemēru variet aplūkot izmaksu no no-minimum mājas lapas

No minimum izmaksa

Taču ar to visu man nepietika un kā jau minēju tas bija tikai sākums, lai saprastu, ka ir iespēja pelnīt internetā. Tādēļ meklēju jaunas iespējas, ar kuram varētu palielināt mēneša ienākumus. Nākamais, ko es mēģināju bija naudas noguldījums, šeit es ieguvu sliktu pieredzi, jo neviens no projektiem ilgi nepastāvēja, tād nolēmu, ka priekš peļņas tas ir pārāk liels risks, tādēļ ar to vairs neturpināju nodarboties.

Trešais mēģinājums bija partneru programmas. Reģistrējos kādā iepazīšanās mājas lapā, kurā reklamējot viņu mājas lapu un piesaistot klientus par vienu cilvēku, kurš reģistrējās no reklamētā linka es saņēmu naudu. Tā kā šeit viss izdevās nolēmu reģistrēties arī citās partneru programmās, kuras maksā komisijas maksu, ja pārdod viņu produktus vai pakalpojumus. Lūk arī mana nopelnītā nauda ar partneru programmu paypal - paypal referāļu bonus. Paypal maksā komisijas maksu par katru lietotāju, kurš reģistrējās caur manu linku un aktivizē savu kontu.

Pelnīt internetā nolēmu arī ar saviem referātiem, kuri gadu gaitā bija sakrājušies. Tādēļ tos augšupielādēju atlants.lv un rezultāts tiešām bija. Protams, visa peļņa ir atkarīga no tā cik darbi ir augšupielādēti. Taču jebkura summa, kuru var nopelnīt ir laba. Lūk arī paveca atskaite - darbs internetā ar atlants

Pēc visiem iepriekšējiem mēģinājumiem es biju tik pārliecināts par to, ka var pelnīt pietiekami internetā, ka nolēmu vēl pamēģināt kādu lietu. Reklāmu izvietošana mājas lapā. Reklāmas mūsdienās ir pietiekami dārgas, lai šeit apgrozītos lielas summas. Pirmsākums bija kāda mājas lapa paidtopromote . Šeit negāja slikti, vienīgi problēma bija, ka maksāja tikai par trafiku, kurš nācis no ārzemēm. Un labākais bija tas, ka bija vajadzīgs tikai trafiks jeb lapas apmeklējums un nebija nepieciešams, lai lietotājs veiktu kaut kādas papildus darbības. Es sapratu, kas šis ir labs veids kā ieguldīt darbu vienreiz, kurš nes augļus ilgstoši. Tādēļ nolēmu meklēt līdzīgus projektus, kuri piedāvā izvietot mājas lapā reklāmas un par to maksā naudu. Uzdūros internetā kādam aprakstam par google adsense. Vārds google manī ieviesa pietiekamu uzticību, lai mēģinātu. Un manas aizdomas par tā uzticību apstiprinājās, jo esmu saņēmis jau vairākus čekus - google adsense čeks .

Daudzi, kuri mēginājusi ar google adsense ir atmetuši ar roku tikai viena iemesla dēļ, viņiem vajag visu uzreiz. Ar google adsense un citam mājas lapām nevar gribēt, ka uzreiz pelnīsi lielas summas. Google adsense tā pat kā citām lapām, patīk, ja darbojies ilgstoši un to viņi arī novērtē. Pirmkārt, ir vajadzīgs lapas apmeklējums un ātra lapu indeksācija, lai būtu iespēja pelnīt. Citi izveido mājas lapu un domā, ka ir uzreiz redzami google meklētājā, taču nevienmēr tas tā ir, tāpēc arī  nav apmeklētāju un nav peļņas.

Vēl ir tik daudz peļņas iespējas, kuras neesmu izmēģināji, kā piemēram youtube, foto attēlu pārdošana, dizaina pārdošana, failu augšupielāde - peļņa par trafiku un vēl neskaitāmi citi peļņas veidi internetā.

Mana pieredze par to kā pelnīt internetā visnotaļ ir pozitīva un iesaku pamēģina ik vienam, jo tas ir labs veids kā palielināt savus ik mēneša ienākumus un varbūt pat pelnīšana internetā dažam labam var būt kā darbs uz pilnu slodzi.

Ja izlasīji šo rakstu un esi mēģinājis pelnīt internetā, tad varbūt padalies ar savu pieredzi, nav svarīgi vai tā ir negatīva vai pozitīva, jo jebkāda veida pieredze ir zināšanas.

Ja šī informācija likās noderīga, tad spied uz zemāk redzamajām pogām un iesaki šo rakstu arī saviem draugiem.

6 komentāri:

  1. Man google adsense rāda šādus datus: LIFETIME REVENUE: €2,214.88
    Mēnesī ap 50 Ls uzkrājas, uz svētkiem vairāk. Par pēdējo decembri bija virs 200 Ls. Patīkams papildus ienākums, kurš neprasa daudz darba. Vienreiz kārtīgi jāpastrādā, kamēr saliec jaunu lapu, pielāgo dizainu, saliec kontentu, izpēti atslēgvārdus, kurus cilvēki meklē, un tad ilgtermiņā tas atmaksājas.

    Praktiski visi pārējie naudas pelnīšanas veidi un reklāmdevēji/tīkli neatmaksājas, manuprāt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nav slikti! Cik mājās lapas ir ar kurām pelni?

      Dzēst
    2. Pieļauju domu, ka lapas ir angļu valodā?

      Dzēst
  2. Labi var pelnīt ar HYIP investīcijām internetā. Šis viss kas te aprakstīts ir bērnu spēlītes.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. HYIP ir pārak liels risks, vienu dienu projekts eksistē, citā dienā tā vairs nav.

      Dzēst