piektdiena, 2013. gada 8. februāris

Pelnīt internetā naudu

Lai cik interesanti tas nebūtu, iespēja pelnīt internetā naudu pastāv, vienīgi tas nemaz nav tik vienkārši, kā tas varētu liekties. Es pats tiecos uz peļņas iespējām ar reklāmām, jo šis veids, manuprāt, ir diezgan ienesīgs un arī interesants. Ir bijuši ļoti daudzi neveiksmīgi brīži, kad liekās, ka nav vairs vērts tālāk kaut ko darīt. Vislielākais zaudējums bija ar pirmo blogu, kad tas tika nobanots google adsense sistēmā un nebija vairs iespēja pelnīt naudu. taču, tā bija mana paša vaina, kad nebiju rūpīgi izlasījis viņu noteikumus, tāpēc visiem iesaku tomēr pārlasīt noteikumus vairākas reizes, ja ir vēlme pelnīt internetā naudu.  Iespējams, ja nebūtu dabūjis no google adsense banu, tad tagad peļņa būtu ievērojami lielāka. nav jau tā, ka viss tika zaudēts, bloga saturs saglabājās vienīgi zaudēta bija bloga adrese un ienākošie linki, kuri bija diezgan vērtīgi. Nācās sākt visu no jauna un, protams, ka rezultāts vairs nav tāds kāds tas bija iepriekš, jo ir nepieciešams laiks, lai izveidotu jaunos ienākošos linkus un daudzas citas nepieciešamās lietas, lai iegūtu google novērtējumu meklētāju sistēmā.  Mana problēma, pagaidām ir tā, ka esmu iestrēdzis vienā vietā un nevaru pārkāpt 10 euro slieksni. Ja pirms pāris gadiem ar veco blogu peļņa bija krietni lielāka, tad tagad ir radušās problēmas. Iespējams, ka kaut kas ir mainījies pašā meklētāju sistēmā vai google adsense. Nu patiesībā, pirms pāris gadiem, google adsense piedāvāja vizuāli draudzīgākas reklāmas, kuras nevarēja atšķirt no iekšējā lapas satura un linkiem. Patreizējās reklāmas ir krietni nepievilcīgākas, vismaz tāds ir mans viedoklis.

Protams, ka google adsense nav vienīgā lapa ar kuru var pelnīt, taču peļņas atslēga ir apmeklētāju daudzums. Ir ļoti daudz citas mājas lapas, kuras piedāvā pat pievilcīgākus peļņas veidus interneta, kā piemēra, samaska par 1000 apmeklētājiem. Taču šāda tipa lapām atkal ir savi noteikumi un nepieciešams konkrēts apmeklētāju daudzums mēnesī. Ja tas netiek nodrošināts, tad viņi nesadarbojās.

Vai grūti ir dabūt lielu apmeklētāja daudzumu jeb trafiku? Patiesībā viss atkarīgs no tā, kas tiek piedāvāts mājas lapā, ja tas ir tikai saturs, kurš ir paredzēts mazai auditorijas daļai, tad ar apmeklētāju daudzumu varētu būt problēma, jo tādā gadījumā, ir jābūt ļoti lielam daudzumam dažādu rakstu. taču, ja tiek piedāvāts kāds pakalpojums, ko lietotājs var izmantot un, tas viņam noder, tad apmeklētāju daudzums būs pietiekami liels, lai spētu domāt dažādus peļņas veidus internetā.

Pelnīt internetā naudu var, taču ir dažādas pieejas kā to darīt, viena pieeja ir piedāvāt tiešām kaut ko labu un unikālu un otra pieeja ir strādāt uz masveida produkciju jeb satura ģenerēšanu.

1 komentārs:

  1. Jauns interneta projekts WorldPrelaunch startēs 2013. gada 18.martā. Reģistrējies šodien par brīvu, un saņem lielisku iespēju nopelnīt! Tiek veidota kopējā matrica, nav obligāti aicināt, bet uzaicinot saņem lielāku iespēju nopelnīt vairāk. Jo ātrāk reģistrēsies būsi augstāk matricā un vairāk nopelnīsi! Pēc reģistrācijas arī varēsi vērot kā aug tavi aptuvenie iespējamie ienākumi!

    http://www.worldprelaunch.com/resnis

    AtbildētDzēst