ceturtdiena, 2013. gada 28. februāris

Garšīgas alkoholiskas konfektes

Pats var uztaisīt garšīgas alkoholiskas konfektes un viss, kas ir nepieciešams, kāds no alkoholiskajiem dzērieniem, piemēram, šņabis. Nav nozīmes kāda marka, jo reāli, tā ir tikai sastāvdaļa, kura garša tā vai tā, īpaši nebūs atpazīstama, tādēļ nav vērts izniekot pārāk dārgu šņabi taisot šāda tipa konfektes. Otra sastāvdaļa ir labi zināmie haribo lācīši.

snabja konfektes



Paņem kādu palielāku trauku, kurā saber iekšā visus veikalā iegādātos haribo lācīšus. Tajā pašā traukā ielej alkoholisko dzērienu, piemēram, šņabi. Alkohols ir jālej tik daudz, lai tas pārklātu visus haribo lācīšus un tā ar rezervi. Pēc tam visu šo bļodu ieliek ledusskapī. Principā viņiem tur būtu jāstāv kādas trīs līdz četras dienas. Es pats viņu noturēju četras dienas, kamēr viss šņabis tika pilnībā uzsūkts. Katru dienu šos lācīšus var apmaisīt, lai nav tā, ka tie, kas apakšā uzsūktu visvairāk un tie, kas augšā praktiski neko. Kad pēc trīs vai četrām dienam viss šņabis ir uzsūcies haribo lācīšos, paņem citu trauku, kurā tos pārliek. Tālāk tos var uzglabāt vai nu ledusskapī vai arī istabas temperatūrā. Lācīši vizuāli būs pieņēmušies svarā un izskatīsies kādas trīs reizes lielāki. Lācīšus kožot un ēdot, šņabja garša praktiski nebūs manāma, būs tikai sajūta, ka kaut kas alkoholisks tur ir, aptuveni kā jebkuras citas alkoholiskās konfektes. Taču, ja šo lācīti jūs zelēsiet līdz pēdējam, tad gan alkohola garša būs pastiprināta un varēsiet izbaudīt visu pilnībā.

alkoholiskas konfektes

Garšīgas alkoholiskas konfektes, kuras ir ļoti vienkārši pagatavojamas, kā arī kalpo kā labas ballīšu uzkodas. Pagatavošanas laiks nav tas ātrākais, taču rezultāts ir ļoti labs. Man uz vienu haribo lācīšu iepakojumu aizgāja aptuveni 0,3 vai 0,4 šņabis. Rezultātā sanāca garšīgas alkoholiskas konfektes.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru