svētdiena, 2013. gada 17. februāris

Bo - filma par mazgadīgo prostitūciju

Filmā Bo ir stāsts par kādu piecpadsmit gadīgu meiteni, kura vēlās mainīt savu dzīvi un ir vēlēšanās dzīvot labi, pirkt lietas, kuras vēlās un neuztraukties par finansēm, kuras viņai tā īsti nekad nav bijušas. Kaimiņos dzīvo kāda meitene, kurai ir dārgas drēbes un kuru ved uz skolu ar dārgu mašīnu, taču šai meitenei patiesībā ir kāds noslēpums, kā viņa pie tā visa ir tikusi. Izrādās, ka ir kāds darbs, kurā var tīri labi nopelnīt izklaidējot klientus. Debora arī vēlās pamēģināt savu laimi un viņai tiek sākumā teikts, ka nekas īpašs nav jādara, ja pati nevēlās. Taču, vēlāk, viņa saprot, ka nevarēs strādāt šo darbu, ja nedarīs visu, ko klienti vēlās, tādēļ iesaistās pavisam šajā spēlē. Māte nojauš ar ko nodarbojās meita, tādēļ drīz vien meitene nonāk cietumā. Taču iznākot no cietuma daudz kas ir mainījies un beigu beigās viņa daudz ko saprot, ka patiesi laimīgs cilvēks patiesībā var būt arī ne tik bagāts viss ir atkarīgs no tā, kas kuram skaitās laime un vai māk dzīvot ar to, kas ir samierinoties un nedomājot par to, kas varētu būt.

Filma saucās Bo, jo tas bija vārds ar, kuru Debora devās pie klientiem. Filma Bo ir iznākusi 2010. gadā un pēc žanra tā ir drāma. Stāsts par mazgadīgo prostitūciju, kā jaunas meitenes tajā visā iesaistās un kļūst par profesionālām darbiniecēm. Taču gala rezultāts jau vienmēr ir viens un viss, kas notiek sakumā tas ir tikai apmāns.

Filmā Bo piedalās tādi aktieri kā Laura Ballyn, Peter Bastiaensen, Mia Boels, Pierre Callens, Jana De Kockere, Jana de Kockere, Sophie De Rijcke, Stefaan Degand, Vicky Florus, Ina Geerts, Pranvera Halili, Ella-June Henrard un citi.

Filmas Bo kadri:
filma bo 2010

filma bo par mazgadīgo prostitūciju


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru