svētdiena, 2013. gada 20. janvāris

Little birds - filma par draudzību

Filmā little birds ir stāsts par kādu meiteni, kura dzīvo nelielā pilsētā un kurai ir tikai viena draudzene. Viņai ir bijušas pašnāvnieciskas tieksmes, jo viņas tēvam bija tieši tādas pašas. Viņas tēvs diemžēl nošāvās un meitene tagad dzīvo tikai ar māti. Viņai ir kāda draudzene, kurai savukārt nav mātes, bet dzīvo kopā ar tēvu. Kādu dienu abas pastaigājoties pa mazo ciemata pludmali, izdzirdēja kaut kādas dīvainas skaņas. izrādijās, ka netālu skeitparkā ir kāds bariņš jauniešu, kuri izklaidējās. Viņi bija atbraukusi no citas pilsētas un uzaicināja meitenes atbraukt kādreiz ciemos. Tā kā Lilijai viss bija apnicis un viņa vēlējās tikt prom no mazā ciemata, viņa bija gatava doties ceļā, draudzeni viņai nācās diezgan ilgi pierunāt, taču tas izdevās. Kad abas nonāca pilsētā, kurā dzīvoja skeiteri, kurus viņas bija satikušas, sākās piedzīvojumi. skeiteriem Lilijas draudzene ne pārāk patika, tāpat kā Lilijas draudzenei skeiteri. Viņi iesaistīja abas meitenes dažādās nelikumīgās darbībās, alkohola lietošanā, apzagšanā. Lilijas draudzene vēlējās visam pielikt punktu, tad kad puiši izdomāja izvietot kādā seksa portālā sludinājumu, lai it kā uz tikšanos nāktu bagātnieki, kurus apmierinās Lilija. Taču plāns bija pavisam savādāks, bagātnieks atnāk uz viņu dzīves vietu, meitene pasaka burvju vārdu salikumu, cik tev skaistas acis, puiši izskrien no slēptuves un ar ieroci piedraudot apzog šo bagātnieku. Protams, ja kaut kas tāds izdodās ir vēlēšanās to atkārtot vēlreiz, taču ne vienmēr viss, kas izdodās vienreiz var izdoties otreiz. Un lūk arī šeit atklājās patiesība par to, kuram var uzticēties uz kuru var paļauties un kurš patiesībā ir tavs īstais draugs, lai arī kā tu pret viņu izturētos.

Daži attēli no filma little birds:
little birds 2011

filma little birds

little birds

Filmā piedalās tādi aktieri kā Leslie Mann, Juno Temple, Kate Bosworth, Kyle Gallner, Kay Panabaker, Neal McDonough, Kathleen Gati, Carlos Pena, Chris Coy, Lauren Pennington, JR Bourne, Lydia Blanco un citi.

Filma little birds ir 2011. gada, kurā ir stāsts par meiteni, kura īsti nenovērtē cilvēkus, kuri viņai ir, taču tiecās pēc cilvēkiem, kuri nemaz nav viņas patiesie draugi. Filmai little birds ir diezgan interesants stāsts.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru