svētdiena, 2012. gada 28. oktobris

The inbetweeners - filmas

Seriālā the inbetweeners ir stāsts par četriem draugiem, kuri izbauda savu dzīvi un risina dažādas ik dienišķas problēmas. Viņiem patīk ballītes, taču visi četri nav no tiem populārākajiem studentiem. Skolā arī iet diezgan raibi. Jaunākais draugs pievienojās trijotnei tikai pavisam nesen, jo atbraucis no citas pilsētas un skolas, saistībā ar to, ka iepriekšējā skolā viņu visi apsmēja. Viņš vēlējās uzsākt visu no baltas lapas. Kad viens no draugiem nokārtoja tiesības un vecāki viņam nopirka mašīnu, tad pavērās plašākas iespējas braukt uz klubiem ārpus pilsētas. Mašīna gan nebija tā pati labākā un daudzi apsmēja, taču no draugiem viņam tāda bija vienīgā. Seriāls the inbetweeners ir diezgan smieklīgs, jo tajā ir daudz humora.

the inbetweeners

the inbetweeners

the inbetweeners

the inbetweeners

Kopumā seriāls sastāv no trīs sezonām, kur katrā sezonā ir sešas sērijas. Katra sērija iet aptuveni nedaudz virs 20 minūtēm. Tāds labs relaksējošs seriāls, kur īpaši nevajag iespringt vienkārši skaties un izbaudi jokus un humoru.

Seriālā the inbetweeners piedalās tādi aktieri kā - Simon Bird, James Buckley, Blake Harrison, Joe Thomas, Greg Davies, Emily Head, Belinda Stewart-Wilson, Henry Lloyd-Hughes.


Beidzot noskatījos visas trīs sezonas, patiesībā labprāt skatītos vēl kādu, ja tāda būtu. Kopumā diezgan jautrs seriāls ar labu humoru. Taču ceturtās sezonas diemžēl nav, bet ir filma, kura ir tieši par to pašu tēmu ar tiem pašiem aktieriem, kuri spēlē galvenās lomas. Seriālā ir arī tēma jauniešu sekss, kurā var diezgan labi pārsmieties par to, kā viens otram dod padomus.

Šis seriāls ir diezgan līdzīgs labi zināmam greek, nedaudz līdzīgs ir arī skins, jo tā pat ir vēlme ballēties, lietot alkoholu, vienīgi šajā seriālā viss nav tik brutāli kā skins. Filma saucās tieši tāpat kā seriāls the inbetweeners, kura ir 2011. gada.

Filmu un seriālu krievu valodā var atrast ar nosaukumu Переростки

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru