otrdiena, 2012. gada 2. oktobris

Krievu reps un mūzika

Nezinu kāpēc, bet pēdējā laikā kaut kā ir iepaticies krievu reps. Reps un hip hops man vispār ir paticis vienmēr, taču nav tā, ka tikai esmu viena mūzikas žanra piekritējs. Kur, tad vislabāk ir klausīties krievu repu? Manuprāt, nav labākas vietas kā youtube. Pirmkārt, daudzām dziesmām var apskatīt video klipus un patīk tas, ka skatoties un klausoties vienu dziesmu, labajā izvēlnē tiek iedoti vēl vairāk linku uz citu izpildītāju dziesmām, tas atvieglo meklēšanu un var atrast sev piemērotas dziesmas nemaz neizmantojot augšējo meklēšanas logu.

Lūk arī dažas krievu repa / hip hopa dziesmas, kuras esmu pievienojis savam youtube kanālam.

Гарри Топор - Танцы с покойниками
228, Гидропонка & Ksandra - Кто, Если Не Мы (Official Release. HQ. 2009)
Птаха - Не Забуду
Зануда - Все будет
 Новый Союз, deTach - Траффик

Lūk piecas labas dziesmas jeb mūzika, kurām var arī noskatīties video klipus. Video klipi ir diezgan interesanti, kā arī ar savu stāstu.

Saraksta papildinājums ar krievu repu:


Зануда - Талая Вода (feat. Ангелина Рай)
Сальто Назад - Колыбельная Карандаш - Не ебет
Кто ТАМ - Такая жизнь
Johnyboy feat. Ksenia - Метамфетамир (2012)



2 komentāri:

  1. Tev kāds ir teicis, ka esi totāli retardēts pidars?
    Par gaumi nesmejas, par gaumi paņirdz, un ja vēl nesaprot, tad sit pa purnu ar lāpstu. Ck debīlam jābūt lai netā publiski atdzītos, ka klausās šādus mēslus. Javien neesi 13gadīgs krievvalodīgs cēešņiks.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šitā vēl neviens nebija teicis, esi pirmais un ar to apsveicu! Es klausos mūziku dažādās valodās, ne tikai krievu, latviešu, spāņu, vācu. Ar lāpstu pa purnu vēl neesmu nekad dabūjis, taču kā saka dzīvē viss ir jāizmēģina. 13 gadi man tomēr nav, bet prātā vienmēr jauns.

      Es ceru, ka uzrakstot šos labos vārdus, kuri veltīti man, Tu uzlaboji sev garstāvokli visai dienai. Ja tevi kaut kas nomāc vai ir kaut kādas problēmas par, kurām vēlies parunāt, droši vari rakstīt un centīšos palīdzēt.

      Galvenais neuztraucies par manu slikto mūzikas gaumi, jo visiem nekad nebūs laba mūzikas gaume kā, piemēram, Tev vai kādam citam cilvēkam.

      Man patīk krievu reps, jo tam ir diezgan bagātīgi teksti ar vārdiem, tieši un bez cenzūras, jo kam gan vajadzīga cenzūra, kam ir cenzūra tas nav īsts.

      Dzēst