trešdiena, 2012. gada 5. septembris

Zīda kaklasaites

Zīda kaklasaites diezgan labi izskatās, tādēļ pēc tām ir diezgan liels pieprasījums salīdzinājumā ar cita veida auduma materiāliem. Šāda veida kaklasaites ir pieejamas par dažādām cenām. Tā kā man bija nepieciešama jauna un diezgan laba kaklasaite, tad sāku meklēt internetā kādas, tad īsti viņām ir cenas. Iegāju ebay, kur pēdējā laikā iepērkos un sāku meklēt. Interesanti bija tas, ka sākot no viena lata jau ir iespējams nopirkt kaklasaiti. Protams, ir arī dārgākas, taču patīkami bija tas ka iespējams nopirkt šāda zīda kaklasaiti jau no viena lata. Lūk arī dažas bildes:

zida kaklasaites

zida kaklasaites

Kā jau redzams attēlos, tad tiek piedāvāta diezgan interesanta izvēle par zemu cenu. Tā kā precei arī nav svars diez ko liels, tad par pasta sūtījumu nav jāmaksā. Protams, ka kaklasaite tiks atsūtīta nesasietā veidā, tādēļ nāksies mocīties un siet pašam. Taču tas nav sarežģīti, bet ja nav īpaši liela pieredze šajā jomā vai vispār nav gadījies siet kaklasaiti, tad ir iespēja ielūkoties nelielā praktiskā aprakstā ar darbību aprakstu, kā sasiet kaklasaiti . Ieteiktu siet dubulto mezglu, jo tad skats ir ievērojami patīkamāks. Nav svarīgi vai tā ir no zīda vai cita materiāla, jo siešanas princips ir viens un tas pats. Reāli sasiet var vienas minūtes laikā, ja nav pieredze, tad nedaudz ilgāk. Internetā ir pieejami arī daudzas video pamācības, kurās tiek atspoguļots siešanas process, tā kā ja galīgi neizdodas, tad iesaku ielūkoties youtube, jo tur var atrast daudz noderīgas pamācības ne tikai par kaklasaišu jeb šlipšu siešanu.

Zīda kaklasaites izskatās daudz labāk kā cita auduma kaklasaites. Vismaz man šīs audums patīk daudz labāk. Kaklasaišu mezgli var būt visdažādākie, taču es parasti sienu dubulto, jo viņš izskatās masīvāks un uzreiz ir labāks vizuālais skats. Līdzīgi kā zīda šalles un lakati ir vairāk iecienīti, tā pat vairāk pērk arī šī auduma kaklasaites. Mūsdienās, patiesībā kaklasaites velk ne tikai vīrieši, to jau pēdējā laikā ir iecienījušas darīt arī sievietes, protams, pie atbilstoša apģērba.

sieviesu-kaklasaites

Lūk kā jau bildē redzams, tad sievietēm pie atbilstoša apģērba kaklasaite izskatās tīri labi un varētu pat teikt, ka seksīgi. Sievietes pēdējā laikā biznesā iesaistās aizvien vairāk, kā rezultātā ir jādomā vairāk par lietišķo ģērbšanās stilu, kurā noteikti var iekļaut arī tādus aksesuārus kā kaklasaiti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru