sestdiena, 2012. gada 8. septembris

Zāles pret iesnām tautas līdzekļi

Drošvien ir dzirdēts, ka lietojot zāles pret iesnām, to izbeigšanas process tiek samazināts tikai par dažām dienām. Bez zāļu lietošanas, ar iesnām, slimotu septiņas dienas, tad lietojot zāles aptuveni piecas dienas. Ir jāizvērtē vai tas ir labākais variants lietot zāles, jo kā zināms daudzas zāles atstāj nelabvēlīgu ietekmi uz aknām, nierēm. It kā jau forši, ka iedzer tur coldrex, taču vai esat kādreiz palasījuši pilno coldrex aprakstu, kuru ir iespējams sameklēt internetā un iepakojuma instrukcijā? Tur vienozīmīgi raksta, ka zāļu lietošana atstāj iespaidu uz aknām. Tas ir viens no argumentiem kādēļ es zāles pret iesnām nelietoju. Iesnas nav tik traģiska lieta, lai sev čakarētu iekšējos orgānus. Zāļu vietā es izvēlos daudz labākas ārstnieciskās metodes.

Labas zāles pret iesnām ir sīpoli. Vai esat kādreiz pamēģinājuši iesnu procesā apēst vienu veselu sīpolu zaļā veidā? Effekts ir acīmredzams un deguns tiek atrauts vaļā pāris minūšu laikā. Ar vienu sīpolu parasti uzreiz, protams, nevar izārstēt iesnas, taču divu dienu laikā mierīgi, ja vēl ievēro dažādus citus faktorus, ka vajag saģērbties ļoti silti, tā lai būtu pašam karsti, vajag dzert daudz siltu šķidrumu, tēju vai pat labāk dažādus ievārījumu dzērienus. Gadījumā, ja kaut kur stāv ledusskapī vai pagrabā kāda upeņu ievārījumu burka, tad to varētu izmantot garšīgu un veselīgu dzērienu pagatavošanai, arī medus varētu derēt. Ar dabīgām metodēm mierīgi var izārstēt hroniskas iesnas bez zālēm. Bez sīpoliem dažreiz vēl lietoju ķiplokus, mārutkus, sinepes. No ķiplokiem var pagatavot garšīgus ķiploku grauzdiņus, ievērojot to, ka grauzdiņiem ir jābūt pietiekami spēcīgi ierīvētiem ar ķiplokiem. Arī mārutki un sinepes iesnas novērš, taču ne tik efektīvi kā ķiploks vai sīpols. Visas šīs četras lietas rada interesantu efektu, kad ēd sīpolu, ķiploku, sinepes vai mārutkus, cilvēkam paliek diezgan karsti, pastiprināti lietojot šīs lietas, cilvēks pat nosvīst, tas nozīmē, ka iekšēji baktērijas ātri vien tiks aizdzītas prom, jo līdzīgs efekts ir lietojot zāles, kuras nav tik veselīgas kā pārtikas produkti.

Es uzskatu, ka labākās zāles pret iesnām ir dabīgie produkti.

Variet lasīt vēl par cīņa ar iesnām nelietojot zāles.

1 komentārs:

  1. Tu piemini Coldrexu, bet pēc tam runā par iesnām. Coldrex nemaz tam nav paredzēts kā pamatfunkcija.

    un pareizs teiciens par ārstēānos pret iesnām ir šāds: Ja iesnas neārstē, tās beidzas pēc nedēļas, ja ārstē, tad pēc 7 dienām! :))) Ceru, ka ar humoru ir viss kārtībā...

    Toties, ja tomēr kādreiz ir vēlme provēt izārstēt iesnas ar tabletītēm, iesaku tādu pēc satura samērā nekaitīgu lietu kā Sinupret. Tiesa gan diezgan dārgas (pa to cenu sanāk daudz Tavu iemīļoto Coldrex). Sinupret točna strādā.

    AtbildētDzēst