svētdiena, 2012. gada 2. septembris

Filma contraband

Filmā contraband jeb latviski kontrabanda ir stāsts par to, kā tiek nogādāta kontrabanda nelegālā ceļā pa ūdeni. Tā tika rādīta 2012. gadā. Viss sākās tikai tāpēc, ka uzrodās baigās problēmas, jo kāds puisis sasmērējās un nenogādā solīto preci līdz galam, tā rezultātā viņam draud, ka izrēķināsies ar viņu un viņa ģimeni. Taču šim puisim ir māsas vīurs, kurš ir izbijis kontrabandists ar labu reputāciju. Viņš ir gatavs aizstāvēt savu ģimeni un izpalīdzēt šajā problēmā. Viņš dodās ar sievas brāli nelielā izbraucienā, lai atrisinātu problēmu. Taču viss neiet tā kā gribētos. Kā jau parasti šāda veida filmās rodās visāda problēmas, kuras tad tiek arī risinātas

Biju no šīs filmas gaidījis nedaudz kaut ko vairāk. Sižets likās pārāk tāds vienkāršs un neaktīvs. Tāda baigā spriedzes filma nebija, viss notika diezgan lēni un mierīgi bez asām izjūtām. Nebija filmā tādas kārtīgas pakaļdzīšanās vai kas tamlīdzīgs. Viss ritēja savu gaitu bez asiem notikumiem.

Filma contraband jeb kontrabanda manā vērtējumā saņem trīs no pieci. It kā filma tika rādīta kino teātrī, taču biju nedaudz vīlies neaktīvajā sižetā. Un tas, ka filmas gaitā ir kāds nodevējs bija jau skaidrs filmas vidū, varēja to atstāt noslēpumā līdz pašām filmas beigām, lai būtu interesantāk.

Daži filmas contraband kadri.

contraband 2012 kontrabanda

kontrabanda


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru