pirmdiena, 2012. gada 24. septembris

Dzeršanas spēles

dzeršanas spēles ballītēm


Spēles uz dzeršanu var būt visdažādākās kaut vai tas pats cirks. Nav jau nepieciešama liela izdoma, lai papildinātu spēļu noteikumus. Piemēram, spēlējot cirku uz dzeršanu var norādīt, ka spēles zaudētās teiksim izdzer 0.5 alu desmit minūšu laikā. Vai otrādāk, dzer tikai tas kurš uzvar. Jeb vēl variants ka dzer visi, izņemot tas, kurš uzvar. Spēļu noteikumus var koriģēt kā vien vēlās.
Dzeršanas spēlei var izmantot veco labo metamo kauliņu jeb, lai būtu interesantāk vairākus metamos kauliņus. Ja izmanto vienu metamo kauliņu, tad var izvēlēties teiksim vienu vai divus uzkrišanas rezultātus, teiksim, viens un seši. Ja uzkrīt kādam viens vai seši, tas spēlētājs dzer. gadījumā, ja izmanto spēlē vairākus metamos kauliņus, tad var vienoties par uzmesto summu, teiksim, ja izmanto trīs metamos kauliņus un uzmet summu, kura ir mazāka par astoņi, tas dzer. Protams, šeit jau pats var koriģēt pie kādas uzmestās summas spēlētāji dzer vai nedzer, tas atkarīgs, vai ir vēlme dzert uzvarētājiem jeb grib lai dzer zaudētāji.
Var arī monopolu spēlē uz dzeršanu. ja uzkāp uz pretinieka īpašuma, tev ne tikai būs jāmaksā, bet cik mājas viņam tur atrodās, tik glāzītes būs jāizdzer, ja viesnīca, tad mājiņu skaits + 1. Monopola spēlē labāk izvēlēties diezgan vāju alkoholisko dzērienu, piemēram, alu vai vīnu, no mazajām glāzītēm, ja ir vēlēšanās spēli arī izspēlē līdz galam.

Tādas dzeršanas spēles jau nemaz nav, vienkārši jebkuru citu spēli var pārveidot par tādu, kur tiek lietots arī alkoholiskais dzēriens. Kaut vai to pašu šahu. Var nopirkt figūru vietā ar glāzītēm, taču tas jau neaizliedz spēlēt šahu ar īstajām figūrām, un nokaujot pretinieka figūru, izdzert vienu glāzīti. Līdzīgi spēlē arī dambreti.


Spēle ar pudeli, kur spēlētājam, pret kuru griežoties pudele apstājās ir vai nu jādzer vai jādara tas, ko izdomā spēlētājs, kurš grieza pudeli. Kad šis spēlētājs pret, kuru apstājās pudele ir izpildījis savu uzdevumu vai izdzēris glāzi, viņš griež pudeli. Ja spēles dalībnieks, kurš griež pudeli, apstājās tā pret viņu pašu, viņš drīkst griezt pudeli vēlreiz. Sākumā iespējams, ka visi izvēlēsies dzeršanu, taču, ar laiku situācija mainās ticiet man. Un tad sākās jautrība.

Šāda tipa spēles var spēlēt ballītēs, kur ir daudz kā arī maz cilvēku, lūk vēl viena ballītes spēle uz dzeršanu.

Dzeršanas spēles jeb spēles ar alkoholu var būt pietiekami interesantas un smieklīgas, ja ir atbilstošā kompānija. Lai spēlētu šāda tipa spēles vajadzētu noteikti vismaz četrus cilvēkus, ja pārāk maz cilvēki, tad nebūs tik interesanti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru