ceturtdiena, 2012. gada 23. augusts

Kā sasiet kaklasaiti

Izrādās, ka sievietēm patīk, ja tev ir skaists krekls un ideāli sasieta kaklasaite. Agrāk es par to nebiju aizdomājies, taču pēc nelielas diskusijas ar sievietēm, es pie tāda slēdziena nonācu. Nezinu kā ir ar citām sievietēm, taču konkrēti ar tām, ar kurām runāju, viņas uzskata, ka vīrietis ar kaklasaiti ir elegantāks, apmeklē dažādus kultūras pasākumus, ir pieklājīgāks, noteikti strādā labā darbā, ar labu atalgojumu, ir pieklājīgs un ar tādu vīrieti nav kauns izziet sabiedrībā un apmeklēt dažādus saviesīgus pasākumus.

Tātad kā sasiet kaklasaiti jeb šlipsi?

Patiesībā ir ļoti daudzi paņēmieni un katram, protams, varētu būt savs labākais veids kā to izdarīt.

1. Pirmais variants ir šāds un tas ir pats vienkāršākais. Apliek ap kaklu kaklasaiti, labajā pusē ir resnākais gals, kreisajā pusē tievākais. Resnāko galu pārliek pāri tievākajam galam un pa apakšējo cilpu izvelk resnāko galu uz augšu, ārpus cilpas. Pēc tam resnāko galu ap cilpu aptin rinķī vienu reizi un atkal izvelk cauri no apakšas uz augšu. Izveidojās tāda kā kabatiņa, kur resnāko galu izvelk cauri (ceturtā darbība zīmējumā). Principā kaklasaite ir gatava, atliek tikai savilkt. Pirms kaklasaites uzlikšanas, krekla augšējai pogai ir jābūt aizpogātai un apkaklītei atlocītai, pirms kaklasaites savilkšanas, apkaklīte ir jānolaiž lejā. Lūk zemāk attēlā variet aplūkot zīmējumu pa darbībām, kuras iepriekš tika aprakstītas.

kā sasiet kaklasaiti - šlipsi

Kā sasiet kaklasaiti ar resnāku mezglu.

2. Otrais variants man jau patīk labāk, jo mezgls sanāk skaistāks un resnāks. Pirmajā gadījumā, tas mezgls bija tāds diezgan vienkāršs, otrā gadījumā mezgls ir izteiktāks un labāk panamānāks. Lai nu kā otrā gadījumā, sākums ir identisks kā pirmajam gadījumam. Tātad apliek kaklasaiti apkārt ap kaklu tā, ka resnākais gals ir labajā pusē un tievākais kreisajā, kā arī tievākajam galam ir jābūt daudz īsākam kā resnākajam galam. Tad resnāko galu pārliek pāri tievākajam un izvelk cauri mezglam no apakšas uz augšu. Pēc tam, kad resnākais gals ir izvilkts, to pārliek pāri pa iekšpusi un pa mezglu no augšpuses uz apakšu izvelk cauri. Kaklasaite jeb šlipse sāk jau veidoties, taču nav pilnībā gatava, tāpēc seko tālākā darbība. Resnāko galu apliek rinķī pa ārējo malu un pa cilpas apakšu izvelk uz augšu. Izveidojās tāda kā tūtīte, kurā kaklasaites jeb šlipses resnākais gals ir jāizvelk cauri. tas ir jādara diezgan uzmanīgi, lai neizjuktu mezgls. Kad visas iepriekšējās darbības ir izpildītas, tad ar labo roku pietur tievāko kaklasaites galu un ar kreiso roku velk visu kaklasaites mezglu uz augšu, protams, atceroties, ka krekla augšējā poga ir aizpogāta un apkaklīte ir jau nolaista lejā.

Otrais variants man jau patīk labāk, jo šlipses jeb kaklasaites mezgls sanāk diezgan simpātisks. Neko daudz tas neatšķirās no pirmā, starpība tā, ka trīs reizes izvelk resnāko galu caur cilpu, pirmajā gadījumā tikai divas, kā rezultātā, pirmajā gadījumā, šis mezgls ir nedaudz šķībāks, otrajā gadījumā tas izdodās pietiekami taisns. Taču katram mezglam ir savs nosaukums un, protams, katram cilvēkam patīk drošvien savējais, man tas ir otrais variants.

Vai Tu zini kādu labāku veidu kā sasiet kaklasaiti? Noteikti, ka ir arī citi paņēmieni, par to vai tie ir labāki man grūti teikt, manuprāt, galvenais, lai sasietais kaklasaites mezgls būtu pietiekami masīvs, taisns un labi izskatītos. Ja tas tā ir, tad domāju, ka viss ir izdevies veiksmīgi.

Variet aplūkot vīriešu kaklasaites, kādas ir iespējams iegādāties caur mājas lapu ebay par zemām cenām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru