trešdiena, 2012. gada 29. augusts

Feromonu smaržas internetā

feromonu smaržas internetā

Feromoni ir ķīmiskas vielas, kuras izdala gan sievietes, gan vīrieši. Feromoni nosūta seksuāla rakstura signālus pretējā dzimuma pārstāvim. Feromonus uztver cilvēka deguns, savukārt to uztverot, tiek padots tālāk signāls līdz smadzenēm. Feromoni ir nepieciešami pretējā dzimuma piesaistīšanai  Ir veikti daudzi zinātniskie pētījumi tiesi saistībā ar cilvēka ķermeni un fermoniem. Ir noskaidrots, ka fermonu smarža praktiski nav sajūtama, taču patiesībā, vemeronozālais orgāns to uztver un padod tālāk signālu uz smadzenēm.

Viens no pētījumiem bija šāds, ka slēgtā telpā bija novietoti vairāki krēsli, uz viena no tiem tika izsmidzinātas smaržas ar feromononiem, pēc tam telpā tika ielaista sieviete un viņai bija uzdevums apsēsties uz kāda no krēsliem. Šo testu atkārtoja vairākas reizes ar dažādām sievietēm un rezultāti apliecināja, ka 95% gadījumā, sieviete apsēdās tieši uz tā krēsla uz kura tika izsmidzinātas smaržas ar feromoniem. Identisks pētījums tika veikts arī ar vīriešiem, kur uz krēsla izsmidzināja sieviešu feromonu smaržas. Pētījumu rezultāti pierādīja, ka 98% vīrieši apsēdās uz krēsla uz kura bija uzlietas šīs specifiskās smaržas. Vēl pētījumos pierādīts, ka sievietēm menstruālā cikla laikā, formonu izdalīšanās ir pastiprināta. Vīrietim feromoni izdalās kopā ar sviedriem.

Smaržas ar feromoniem ir diezgan noturīgas un tās spēj saglabāties no sešām līdz pat astoņām stundām. Vislabākās vietas, kur uzklāt smaržas ir kakls, plaukstas, plaukstas pamatne, elkoņa locītavas iekšpusē kā arī uz ausu ļipiņās. Tās ir tās vietas, no kurām viss spēcīgāk izdalīsies cilvēka smaržas. Tas izskaidrojams ar to, ka tajās vietās ir augstāka ķermeņa temperatūra.

Feromoni cena ir sākot no desmit latiem, taču viss ir atkarīgs arī no smaržu tilpuma. Vidējā cena varētu būt 15 Ls. Augstas kvalitātes feromonu smaržas būs ievērojami dārgākas. Ebay interneta veikalā es redzēju lētākās smaržas par 5 Ls, taču tās nav firmas smaržas un grūti pateikt kāda tām ir kvalitāte, tādēļ vajadzētu izvēlēties pazīstamu firmu preces. Feromonu smaržas ir daudz savādākas kā parastās, tām ir īpašs aromāts un zinātāji viegli var pateikt vai gadījumā Jūs nelietojiet šīs specifiskās smaržas, kas pastiprināti piesaista pretējo dzimumu.

Kāds labums ir no smaržām ar feromoniem?
Lietojot šāda veida smaržas, Jūs noteikti piesaistīsies pretējā dzimuma interesi. Smaržas iedarbojās uz pretējā dzimuma maņas orgāniem, kā rezultātā sajūtot šo smaržu cilvēks noteikti atskatīsies. Feromonu smaržas var iegādāties dažāda veida tilpumos un tās piedāvā iegādāties populārākie smaržu ražotāji.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru