sestdiena, 2012. gada 25. augusts

Darbs internetā ar atlants

Atlants ir diezgan liela referātu, konspektu, labratorijas darbu, prezentāciju un citu vērtīgu materiālu interneta bibliotēka, kuru veido lietotāji augšuplādējot savus izstrādātos darbus. Jebkurš lietotājs var reģistrēties atlantā un sākt savu darbu augšupielādi. Visi darbi tiek pārbaudīti un vai nu akceptēti vai noraidīti ar paskaidrojumu, kādēļ tas tā ir noticis.

Darbs internetā ar atlants norisinās sekojoši, ka katru augšupielādēto darbu viņi novērtē ar konkrētu cenu. Jo kvalitatīvāks darbs un vairāk lapu, jo lielāka tam vērtība. Piemēram, par bakalaura darbu, kurš izstrādāts uz vairāk kā uz simts lapām, darba novērtējums var būt no pieciem latiem uz augšu, atkarībā no darba kvalitātes. Pelnīt var sekojoši, ja kāds lietotājs nopērk Jūsu darbu, tad par to Jums tiek samaksāta neliela atlīdzība. Darbs internetā ar atlants ir ilgtermiņa darbs, jo Jūs vienu reizi uzrakstāt kaut kāda veida materiālu, iesniedziet to izvērtēšanai, tad to akceptē un tas ir pieejams uz atlants servera visu laiku. Jo vairāk izglītojoso materiālu Jūs augšuplādēsiet, jo vairāk būs iespējams nopelnīt.

Izmaksa tiek veikta tādā gadījumā, ja ir atlants kontā vismaz pieci lati un šī summa kontā ir stāvējusi vismaz trīs mēnešus. Pēc tam nauda tiek pārskaitīta uz Jūsu bankas kontu. Lai vispār nodrošinātu iespēju, ka nauda tiek pārskaitīta uz bankas kontu, Jums ir jāuzraksta viņiem iesniegums un tas jāaizsūta pa pastu. Sīkāku informāciju par iesniegumu variet atrast viņu mājas lapā.

Es pats ar izglītojošo materiālu augšupielādi nodarbojos jau kādu laiciņu un ir nopelnīti  59,49 Ls. Lū karī attēlā ir redzama šī nopelnītā summa. 

darbs internetā

Atlants visas izmaksas ir veikuši savlaicīgi, kā arī no summas tiek nomaksāti nodokļi automātiski, ar to problēmu nav. Kopā es esmu augšuplādējis 27 darbus, taču domāju tuvākā laikā iesniegt vēl dažus izglītojošos materiālus. Lielākais peļņas laiks ir ziemas mēnešos pirms semestra beigām, kā arī pavasara beigās pirms vasaras brīvlaika.

variet lasīt tālāk par šo tēmu šeit - darbs internetā

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru