otrdiena, 2012. gada 17. jūlijs

Gulēšana un miega trūkuma sajūta

Dīvaini, bet jo vairāk ir brīva laika un apziņa, ka vari gulēt cik vēlies, ka nav obligāti jāceļās konkrētā laikā, ir vēlme gulēt 12 h un citreiz pat vairāk. Kāda velna pēc rodās tāds nogurums? Viens no variantiem, ka trūkst kaut kāda veida vitamīni. Redbull ir laba reklāma, esi noguris dzer red bull un tas cels spārnos. Viņi raksta tieši un bez aplinkiem, tas tiešām var celt spārnos, ja aiziesi no šīs dzīves ar apstājušos sirdi.  Esmu uzzinājis, ka nogurumu izraisa šādas lietas:
Nepilnvērtīgs uzturs, miega bads, pēcslimību vājums jeb vājums no slimības, kura iespējams nav zināma. Nepietiekama vairogdziedzera gadījumā var rasties nogurums. Ja cilvēkam ir mazasinība, tad arī ir diezgan liels nogurums un vājuma sajūta. Un beidzot atradu savu iemeslu, kurš tad arī visticamāk ir pie vainas - cauri zobi. Nekad nebiju domājis, ka cauri zobi var ietekmēt to vai cilvēks ir noguris vai nē. Biju dzirdējis, ka kāds atstiepj kātus no lielām zobu sāpēm, jo radās infekcija un bija paaugstināta temperatūra. Jā temperatūra ir iespējama. Lūk arī ir mana atbilde sev uzdotajam jautājumam par nogurumu un vēlmi gulēt. Būs jādodās pie zobārsta, lai tā kārtīgi visu salabo.
Taču tai pašā laikā, ir vēlviena īpatnība. Parastā dienā un parastā brīvdienā, vēlme gulēt ir liela. Taču tai pašā laikā, iepriekšējā dienā normāli ballējoties, nu tā kārtīgi, jo ballītes man patīk. Ir tāda lieta, ka es kaut vai aizeju gulēt 08:00 es būšu pamodies jau pirms 12:00. Lūk loģika, alkohols. Tātad alkohols vismaz manā gadījumā dod baigo enerģijas lādiņu, jo vēlme gulēt galīgi nav, protams ir tāda kosmosa sajūta, bet tas dēļ promilēm. Tātad visiem, kam ir problēma ar miega trūkuma sajūtu, aizejiet pie zobārsta pārbaudīties vai gadījumā nav baigie caurumi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru