piektdiena, 2012. gada 13. jūlijs

Filma par narkomāniem zoo stacijas bērni

Filmā mēs zoo stacijas bērni ir stāsts par nepilngadīgajiem narkomāniem, kuri savu dienas devu pelna stacijā Zoo. Protams, viņi sākotnēji nebija tādi narkomāni, taču sapazīstoties ar nepareizajiem cilvēkiem un tos vērojot kāds kaifs ir iedurt vēnā, pašiem arī sakārojās. Sākumā sāk ar kaut ko vieglāku, tikai šņaucot. Vēlāk lai sajustu īsto kaifu, sāk durt vēnā. Neviens no šiem bērniem nav pilngadīgs, taču bez problēmām, tie savu dienas devu var dabūt. Jo ilgak lieto, jo vairak viņiem tā ir vajadzīga. Lai arī kāds puisis ar meiteni gandrīz bija atmetuši to mēslu, diemžēl paslīdēja atkal kāja. Viņi bija nonākuši pie secinājuma, ja izdevās atteikties no tiem mēsliem, tad viņi ir pietiekami stipri, lai vēl pēdējo reizi paņēmtu un to skaisto balto pulveri uz uguns izkausētu un tad ar lēnu kustību ielaistu to visu vēnā. Izskatās pēc labām izjūtām, it sevišķi process, kad tiek ielaists lēnām vēnā, visticamāk ir tāda patīkama silta sajūta. teikšu tā, ka šī filma par narkomāniem - zoo stacijas bērni ir diezgan interesanta ar reālistisku sižetu. Šī filma ir veltīta trīs reālām personām, kurām diemžēl neizdevās izdzīvot un nokāpt no atdatas. Pati jaunākā meitene, kura nomira no pārdozēšanas bija tikai 14 gadus jauna. Nokāpt nav tik vienkārši, lai kā pēc tam vēlētos. Tam maģiskajam pulverim ir baigais spēks.

Kadri no filmas mēs zoo stacijas bērni

zoo stacijas berni

filma par narkomaniem


Šo filmu es iesaku noskatīties, jo viņa ir pietiekami pamācoša, lai saprastu, ka var pamēģināt vienreiz, taču vai arī nebūs vēlme pamēģināt atkārtoti? Vienmēr jau visi domā, ka pamēģināšu vienu reizi un ar to viss beigsies, taču dzīvē vienmēr tā nenotiek, gluži tā pat kā filmā Mēz, zoo stacijas bērni.

Krievu valodā šo filmu variet atrast ar nosaukumu Мы дети со станции зоо, bet angliski We Children from Bahnhof Zoo. Iesaku noskatīties šo filmu mēs zoo stacijas bērni.

2 komentāri:

  1. Esmu lasījusi gan grāmatu gan redzējusi filmu. Atklāti sakot pavedināja uz izmēģināšanu .. tad nu bija jāiejaucas vēlētājam saprātam, lai tiešām muļķības neizdarītu nepilngadīga būdama.
    Runājot par grāmatu .. viss bija ļoti sīki un smalki aprakstīts.Tika aprakstīta katra reize, kad viņa centās atmest. Kā arī zināms, ka grāmatas autore ir no vācijas, kura ir rakstījusi šo grāmatu savu draugu piemiņai un kā savu dienasgrāmatu.

    Filma nebija tik ļoti baudāma .. es priekšroku dodu grāmatai.

    Tāpēc varbūt būtu jāiesaka .. ja vēlaties izbaudīt filmu tad neķerieties pie grāmatas.

    AtbildētDzēst
  2. Paldies par komentāru!

    AtbildētDzēst