piektdiena, 2012. gada 13. jūlijs

Darbs internetā ievietojot reklāmu blogā

Darbs internetā ir palicis aizvien populārāks un šādu iespēju izmanto aizvien vairāk cilvēku. Citi šo iespēju vairak uzskata kā piepelnīšanos, taču citiem tas pat ir pamata darbs. Ir dažādas sfēras un darbs, kuru var darīt. Lielu peļņu var gūt izstrādājot citiem cilvēkiem projektus vai pārdodot savus pakalpojumus, piemēram, fotogrāfijas, web lapu dizainu vai citas lietas. Otra iespēja ir partneru programmas, kuras maksā komisijas maksu par to, ka Jūs esat palīdzējis pārdot kādu pakalpojumu vai preci. Trešais iespējamais darbs internetā ir reklāmas vai banneru ievietošana blogā jeb mājas lapā. Arī šim veidam nav nekāda vaina. Ja blogam vai mājas lapai ir liels trafiks un saturs ir interesants un cilvēki atgriežās atkal un atkal, tad peļņas iespējas ir diezgan pieņemamas. Parasti katram ir vairāki interneta mājas lapu projekti par dažādām tēmām, kas ļauj pelnīt daudz vairāk. Varu minēt vairākas iespējas, no kurām lapām var ievietot reklāmas bannerus, populārākais ir adsense, bet slikti nav arī paidtopromote un promoterbanner, jo viņi maksā ne tikai par to, ka kāds aplūko Jūsu lapā ievietoto reklāmu, bet maksā arī par to, ka kāds vienkārsi uz viņu skatās. Protams, samaksa par to, ka reklāma tiek atvērta ir daudz lielāka un tas arī notiek, ja cilvēks redz sev interesantu piedāvājumu. Tiešī tādēļ ir svarīgi veidot mājas lapas vai blogus par vienu tēmu, kurā izvietot konkrētas tēmas reklāmas. Tas, protams, būtu ideālākais variants. Lai nu kā darbs internetā ir laba iespēja pelnīt gan kā papildus vai arī ja ir labi interneta projekti, tas var būt arī kā pamatdarbs.

Darbs internetā

3 komentāri:

  1. Nu darbs internetā daudziem izklausas, kā mistika. Darbs internetā ir bizness - tur nepelna naudu par atsēdēto laiku, ir jādara, kāmēr pakaļa putās, un jāiet uz prieksu. Pirmais gads tas grūtākais, kamēr tiek apgūta tehnoloģijas, marketings, nishas. Pēc tam jau aiziet, tiem kas iztur.

    AtbildētDzēst
  2. 1.Solis - reģistrēties paypal.com
    2. Solis - Naudas pārsūtīšana.

    Uz katru no šiem e-pastiem nadas pāršutīšanas sadaļā jāpārsūta pa 50 centiem secībā no 1. līdz 10. Galvenais nejaukt secību, savādāk visa ķēdē tiks pārrauta un sistēma nenostrādās, tāpēc esiet uzmanīgi un labāk ievadiet epastus ar roku. Epasti ir sekojoši:


    1. fatmanscope@gmail.com
    2. markbronson69@yahoo.co.uk
    3. zhundastocks@inbox.lv
    4. ed-c@inbox.lv
    5. robitaills@gmail.com
    6. roena55@gmail.com
    7. krista1977@inbox.lv
    8. davemitchell077@yahoo.co.uk
    9. Livs555@hotmail.com
    10.boy93@inbox.lv

    Uzmanību svarīgs mirklis!!!
    Pārsūtot 50 centus katram maciņam tas ir jādara sekojošā veidā.
    Izvēloties "Send money" pie pārsūtīšanas veida kur rakstīts "Purchase" (zemāk būs goods, ebay items un services) jāpārslēdz uz "Personal" sadaļu (tad būs rakstīts Gifts, living expense, payment owed un other) ir jāizvēlās GIFT. Tad netiks ņemta nekāda komisija Jums un saņēmējam. Esiet uzmanīgi.

    3.Solis

    1. Izveidojiet līdzīgu adresi kāī, varat arī nokopēt manējo un saglabāt(txt formātā vai kā jums ērtāk). Kopētajā tekstā izdzēsiet no maciņu saraksta PIRMO(AUGŠĒJO ) maciņa epastu un pārvietojiet 2.maciņu pirmajā vietā, kuru jūs izdzēsāt, 3.maciņu otrajā vietā, 4.maciņu trešajā, 5.maciņu ceturtajā, 6.maciņu piektajā, 7.maciņu sestajā, 8.maciņu septītajā, 9.maciņu astotajā, 10. maciņu devītajā, bet 10.rindiņā, kas tagad ir tukša, ierakstiet SAVA maciņa epastu!!!

    2. Izvietojiet savu sludinājumu ne mazāk kā 200-300 forumos un ziņu vietnēs. Atcerieties, jo vairāk vietās jūs to izvietosiet, jo lielāki būs jūsu ienākumi, un šie ienākumi ir tieši atkarīgi no jūsu darbības. Izvietojot savu sludinājumu, nerakstiet "Viegli nopelnīt miljonu", "Milzīga nauda mēneša laikā" u.tml., labāk rakstīt "Vajadzīgs menedžeris, alga 1000 Ls mēnesī". Šī sludinājuma izvietošana 200 forumos, pat vismazāk apmeklētajos, garantē jums ienākumus ap 2800 Euro mēnesī - KĀ MINIMUMS!!! Tikai 2 mēnešu laikā! Jo vairāk izvietosiet, jo lielāki ienākumi (turklāt ģeometriskā progresijā).

    ATCERIETIES!!! Šis bizness turpina pastāvēt un uzplaukt tikai, pateicoties DALĪBNIEKU GODĪGUMAM UN NOPIETNĪBAI. Tātad, kad jūs sasniegsiet pirmo pozīciju, jūs saņemsiet vairākus tūkstošus eiro tikai kā SARAKSTA IZVEIDOTĀJS! Tas maksā tikai 5 eiro un ne visai lielas pūles.Galvenais – tas STRĀDĀ!!! Dariet to tūlīt, neatliekot uz rītu, jo laiks = nauda!!! Un mazliet pastrādāt tomēr vajadzēs. Cilvēki ir jāieinteresē. To var darīt, izsūtot vēstules un izvietojot sludinājumus specializētajās mājas lapās darba meklētājiem, forumos, ziņojumu vietnēs. Tur viss ir JŪSU rokās, ESIET DROŠI! Jo neko citu kā 5 eiro jūs nevarat zaudēt! Katru dienu Latvijā rodas 200-5000 jaunu Interneta lietotāju. Nu, un nobeidzot, patiešām lieliska aksioma - lai kaut ko iegūtu, kaut kas ir jādod, bet, lai iegūtu vēl vairāk, ir jādod vēl vairāk! Pārliecinieties par to paši - veiksmi Jums!!!

    AtbildētDzēst