piektdiena, 2012. gada 8. jūnijs

Project x - filma par ballīti

Filma project x ir par ballīti. Tomasam ir dzimšanas diena un vecāki šajā dienā nebūs mājā. Draugs ierosina uzrīkot grandiozu ballīti pie Tomasa mājās. Tomas negribīgi piekrīt ar vienu noteikumu, ka mājā neviens neies iekšā un, ka maksimums var ierasties cilvēki 50.  Izrādās, ka Tomasa draugi nedaudz pārcentās ar ballītes reklāmu. Par ballīti informācija bija pieejama radio, internetā, sms tika izsūtīti spama veidā pa visu skolu. Beigu beigās ballītē ieradās daudz vairāk cilvēku, kā bija gaidīts. Taču ballīte bija izdevusies un visiem bija jautri. Protams, neiztika bez dažiem negadījumiem, taču ballītēs tā notiek. Filma project x ir ar standarta sižetu, trīs nepopulāri draugi uzrīko ballīti un kļūst sasodīti populāri.

Filmā project x piedalās tādi aktieri kā Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown, Dax Flame, Kirby Bliss Blanton, Brady Hender, Nick Nervies, Alexis Knapp, Miles Teller, Caitlin Dulany, Rob Evors, Martin Klebba, Pete Gardner un citi.  

Filmas project x kadri:
project x filma par balliti

project x


Pastāstīšu to, kas tad man īsti patika šajā filmā. Patika tas, ka daudzās vietās tika filmēts it kā no parastas kameras radot tādu kā mājas video efektu. Pats sižets bija labi izdomāts, ka tiek uzrīkota nenormāla ballīte. Lai gan sižets pavisam vienkāršs un standarta, domāju ka filma ir pelnījusi savu četrinieku no piecām ballēm. Mūzika bija izvēlēta ļoti piemērota, es pat lielāko daļu no dziesmām pēc tam youtube sameklēju un vēljoprojām viņas man patīk. Bija arī daudz smieklīgu kadru, kur principā ballīte izgāja no kontroles. Filmā bija daudz simpātisku aktrišu. It kā baigi lielo ballīti džeki negribēja uzrīkot, taču kā jau saka, pasaki vienam un uzzina visi.

2 komentāri:

  1. Īsumā, ārprātīgs sūds. Īstenībā nē, esmu Alien "fans" un Prometheus ir sūds, tad stādaties priekšā, kas ir šī tā saucamā filma.

    AtbildētDzēst