pirmdiena, 2012. gada 9. aprīlis

The secret circle - seriāls - filmas

Filma the secret circle ir daudzsēriju filma par burvjiem un raganām. Ir kāda jauna meitene, kuras māte iet bojā ugunsgrēkā. Meitenei neviena cita nav, tādēļ viņa dodās dzīvot pie vecmāmiņas uz citu pilsētu. Tur viņa iepazīstās ar saviem vienaudžiem. Izrādās, ka šie vienaudži ir īpaši un nav tādi kā visi citi. Patiesībā meitene, kura bija atbraukusi uz viņu pilsētu ir vēl īpašāka, viņai piemīt ļoti stiprs spēks un enerģija. Kopā viņi bija seši jaunieši, kuriem bija jāveido aplis. Ja pirmstam īpašā enerģija piemita katram individuāli, tad tagad to varēja izmantot, ja blakus atradās vismaz vēl viens tāds pats cilvēks no īpašā apļa. Meiteni, kura bija ieradusies mazajā pilsētiņā, sauca par Cassie Blake. Izrādās, ka visiem jauniešiem bija palicis tikai viens no vecākiem, viņi vēlās uzzināt, kas īsti notika tieši pirms sešpadsmit gadiem. Visiem šiem jauniešiem ir tieši sešpadsmit gadi. Dīvainos apstākļos viņu vecāki diemžēl bija gājuši bojā. Viņi zināja, ka kāds par visu to kaut ko zin, taču diemžēl nestāsta. Visiem jauniešiem pimīt īpaša spēja un tā ir maģija, ar kuras palīdzību var veikt neiedomājamas lietas. Izrādās, ka John Blackwell tiek uzskatīts par ļaunu cilvēku un tas bija Cassie Blake tēvs. Viņam piemita tādas spējas, kuras nebija nevienam citam. Ir cilvēki, kas par viņu zin vairāk nekā sešpadsmitgadīgie jaunieši, taču atkal neviens viņiem neko nestāsta un nāksies visu noskaidrot pašiem. Filma the secret circle ir diezgan interesanta ar asu sižetu, jo šižets iet nepārtraukti uz priekšu un nevienā brīdī nepaliek garlaicīgi. Ar katru sēriju liekās, ka atrisinājums ir pavisam tuvu, taču diemžēl nemaz tas tā nav. Filmā the secret circle piedalījušies tādi aktieri kā Britt Robertson, Phoebe Tonkin, Thomas Dekker, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Natasha Henstridge, Gale Harold, Chris Zylka, Adam Harrington, Grey Damon, Joe Lando, Sammi Rotibi, Logan Browning, Richard Harmon, Alexia Fast un citi. Visvairāk man patīk divas aktrises Britt Robertson un Phoebe Tonkin. Otrā aktrise Phoebe Tonkin vispār ir baigā konfektīte, viņas acu skaties vienkārši piesaista.
Kopumā patreiz ir viena sezona ar 22 sērijam, taču ceru, ka uzņems vēl dažas sezonas, jo seriāls ir diezgan jauns un izskatās ar labu kopējo vērtējumu, bet tad jau redzēs kā viss izvērtīsies. Seriāls ir palaists ēterā no 2011. gada septembra. Ceru sagaidīt arī turpinājumu.

Attēlā ir redzami visi filmas the secret circle galvenākie aktieri, kuri spēlēja praktiski visās epizodēs.



the secret circle


Šeit redzama aktrise Phoebe Tonkin ar savu kaķi, kura spēlēja seriālā the secret circle vienu no galvenajām aktrisēm.
phoebe tonkin the secret circle

Šis seriāls the secret circle saņem no manis piecas balles no piecām. Ļoti labs stāsts un sižets. Filma ir diezgan moderna grafiskā ziņā. Labprāt to noskatītos pēc pāris gadiem atkārtoti. Patika aktrises Phoebe Tonkin tēlojums. Visa seriāla laikā šī aktrise bija mans favorīts. Žēl, ka netika uzņemta vēl kāda sezona, diemžēl ir tikai divas. Beigas seriālam tādas, ka tur var saprast divdomīgi kā viss beidzās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru