svētdiena, 2012. gada 1. janvāris

Skins filma par attiecībām

Skins ir filma, kurā ir viss dažādākās tēmas kā piemēram, jauniešu attiecības, atkarības no narkotikām un alkohola, jauniešu problēmas, mīlestība un ballītes. Filmā ir vairāki galvenie varoņi kā piemēram, Effy Stonem, Chris Miles, Sid Jenkins, Michelle Richardson, Tony Stonem, Jal Fazer un citi. Viņi visi savā starpā veido draudzīgas attiecības un risina problēmas, kopā ballējās. Sidam un Tomijam patīk viena un tā pti meitene Michelle, kuru Tomijs ir iesaucis par buferu, jo viņai ir lielas krūtis. Visas pirmās sezonas garumā, katrā sērijā, visi pīpēja zālīti, rija dažāda veida tabletes un neiztika arī bez seksa. Pirmā sezona tikai iepazīstina ar filmas skins varoņiem un to tēliem. Skins pirmās sērijas ir tika izlaistas 2007. gadā un ir plānots vēl, ka jaunākās sērijas iznāks šajā gadā 2012. Gandrīz katrā sērijā tika rīkotas kaut kāda veida ballītes. Visi varoņi mācās vienā skolā un uztur nepārtrauktu kontaktu. Nezinu kāpēc, bet filmā tiek diezgan populāri atzītas dažāda veida narkotiskas vielas un to veidi. Jaunieši lieto dažādus pretsāpju līdzekļus un citus nervu nomierinošos līdzekļus. Respektīvi ēd visu, kas ir apaļš un kam ir nepieciešama recepte. Pēc žanra, filma skins ir komēdija un drāma. No komēdijas, manuprāt, tur ir diezgan maz, taču ir, bet drama tur figurē nepārtraukti un tas ir pats labākais tāda veida filmās, jo tas uztur sižetu un aizrauj. Imdb mājas lapā šī filma ir novērtēta ar diezgan labu atzīmi, 8.4. Skins ir ieguvusi piecus apbalvojumus un 26 nominācijas.

Filmā skins piedalās tādi aktieri kā Kaya Scodelario, Joe Dempsie, Mike Bailey, April Pearson, April Pearson, Nicholas Hoult, Larissa Wilson, Dev Patel, Mitch Hewer. Ollie Barbieri, Luke Pasqualino, Alexander Arnold, Jessica Sula, Will Merrick, Freya Mavor, Laya Lewis, Sean Teale, Dakota Blue Richards, Hannah Murray, Megan Prescott un citi. Pagaidām filmai skins ir sešas sezonas. Filmā tiek izmantota diezgan laba fona mūzika kā arī aktieru tēlojums ir vērtējams diezgan pozitīvi.

Filmas skins attēli:
skins filma

skins filma par attiecībām

skins filma par jauniešiem
Drīzumā iznāks vēlviena sezona, kuru gaidu ar nepacietību, jo šāda veida seriāls manu vērtējumu r ieguvis no piecām ballēm visas piecas, pat ar lielu plusu. Tā seriāla ideja kā tāda ir baigi interesantā. Sakumā gan nedaudz mulsināja, ka ik pēc divām sezonām mainās aktieri un daļēji stāsts, taču beigās izrādijās, ka tā pat ir labāk. Principā seriālā skins tiek attēlotas jauniešu problēmas un atkarības. Ļoti dramatiska un emocionāla filma jeb seriāls. Šo seriālu zinu, ka labprāt skatītos pēc pāris desmit gadiem atkal. Šo es ierindoju top augšgalā.

Iespējams palasīt vairāk - skins

Filmas par jauniešiem

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru