svētdiena, 2011. gada 9. oktobris

Paid to promote pārskaitītā nauda

Paid to promote ir mājas lapa, kura maksā par to, ka Jūs ievietojiet reklāmas banneri savā mājas lapā un Jūsu mājas lapu aplūko ārzemju lietotāji. Paid to promote maksā tikai par konkrētu apmeklējumu no konkrētām valstīm. Tā kā internets ir diezgan globāla lieta, tad ar ārzemju lietotāju apmeklējumu nemaz nav  traki arī tādām mājas lapām, kurām viss saturs ir latviešu valodā. Kā piemēru var minēt šo blogu. Paid to promote naudas izmaksu veic divas reizes mēnesī, tātad  15. un 30. datumā. Patreiz aptuvenie ieņēmumi mēnesī ir viens dolārs. Varēt uaptuveni iztēloties kāda mēneša ieņēmuma summa varētu būt, tad, ja šis blogs būtu kādā citā valodā, piemēram, angļu. Naudu izmaksā, kad uz konta ir sakrāti vismaz 0.10 $. Paid to promote pastāv jau no 2005. gada un tas darbojās vēljoprojām. Naudu viņi maksā tātad par konkrētu trafiku un tas ir no tādām valstīm kā :

United States, Canada, Australia, United Kingdom, Germany, New Zealand, Argentina, Brazil, Mexico, India, Malaysia, Philippines, Thailand, Singapore, Vietnam, Belgium, Chile, Colombia, Denmark, Spain, France, Italy, Netherlands, Peru, Portugal, Sweden, Viet Nam, South Africa, Saudi Arabia, Czech Republic, Cyprus, Greece.

Nauda tiek maksāta par trīs lietām, par apmeklējumu, par reklāmas bannera apmeklējumu un par pop-up reklāmām, kuras maksimums var ievietot tikai piecas. Viņiem nepastāv nekādi trafika ierobežojumi, tas paver plašas iespējas, ja Jūsu mājas lapa ir angļu valodā. Naudu var pārskaitīt uz paypal, alertpay un arī uz webmoney kontu. Ieteiktu izmantot paypal kontu, par, kuru variet arī izlasīt šī bloga sadaļā paypal. Līdzīgas iespējas pelnīt piedāvā arī citas mājas lapas. Mūsdienās lietotāju apmeklējumam ir liela vērtība un it sevišķi, ja apmeklētājs nāk no tādas valstis kā, piemēram, Kanādas vai citas tālākas zemes. Internetā pelnīt ir diezgan plašas iespējas par, kurām daudzi pat nenojauš. Informācija internetā ir daudz par pelnīšanu internetā, taču ir jāmāk atsijāt svarīgas lietas no tādām, kuras nav reālas. Par dažām citām iespējam pelnīt internetā variet palasīt šī bloga sadaļā - interneta bizness.


2 komentāri: