piektdiena, 2011. gada 14. oktobris

Nopirku ebay džinsu bikses

Šodien pēc ilgiem laikiem biju iegriezies labi pazīstamajā ebay. It kā biju dzirdējis, ka pasta izdevumu cenas ir palielinājušās un ka beigu beigās nemaz tik izdevīgi nesanāk iepirkties. Tā kā man īpaši nepatīk staigāt pa veikaliem meklēt nepieciešamo džinsu bikšu izmēru, man to ērtāk ir darīt internetā. Tā kā es zinu savus izmērus kā arī ir daudz bildes, kurās var aplūkot vēlamo preci, tad tas nesagādā problēmu izvēlēties. Ebay interneta veikalā es esmu iepircies vairākas reizes. Pēdējā prece pirms džinsu biksēm bija botas. Botas es nopirku par 17 Ls ieskaitot pasta izdevumus. Tā bija Reebok G-unit vecā kolekcija. Ebay ir diezgan plašs interneta veikals un tajā var atrast interesantas, lētas un kvalitatīvas preces. Lai nu kā šodien iegādājos džinsu bikses par 29. 99 dolāriem, ieskaitot pasta izdevumus. Bikses tiks izsūtītas pēc divām dienām, ceru viņas tuvākajā laikā saņemt. Sūtīšanas piegāde var būt no 7 līdz 25 dienām.





lēti džinsi






ebay džinsu bikses




Padoms par iepirkšanos ebay ir tāds, ka labāk lietot paypal, lai iepirktos, jo tā ir drošāk. Ja preci nopērk, bet vēlak pārdomā, tad 7 dienu laikā pastāv iespēja naudu atgūt. Nedomāju, ka Latvijā par aptuveni 15 Ls varētu iegādāties šādas džinsu bikses. Ebay ir daudz lēti vīriešu un sieviešu džinsi un pieļauju, ka kvalitāte ir labāka par Latvijā pirktajām biksēm, šāds secinājums man ir par botām, kuras pirms pāris gadiem iegādājos. Ebay tiek piedāvāti daudzi brendi, kā piemēram diesel, wrangel vai levis. Visas preces var viegli atrast, jo ir pieejami apģērbu katalogi. Ebay ir pieejami gan jauni, gan lietoti apģērbi. Visas kategorijas ir ļoti sīki izdalītas, kā, piemēram, ziemas vai rudens apģērbi un attiecīgi sieviešu, vīriešu vai bērnu apģērbi.
Patīkami ir, ka nopērkot kādu preci, konkrētais pārdevējs izsniedz atlaižu kuponu, lai nākamā reizē varētu iegādāties preci par zemāku cenu. Atlaižu kupons parasti ir sākot no 15%. Nav jau nekas daudz, bet tā pat patīkami. Ceru tuvākajā laikā sagaidīt ziņu no pasta, lai varētu doties pakaļ šī biksēm. Beidzot atradu ideālo krāsu toni un nevajadzēja pat doties uz veikalu staigāt stundām ilgi.

Ebay pirkumi, kurus esiet iegādājušies summējās, tādā veidā krājot punktus. Jo vairāk Jums ir punkti, jo uzticamāks pircējs, jeb pārdevējs Jūs esiet. Tiem, kuriem ir problēmas ar ebay iepirkšanos internetā, variet atrast ebay pamācību viņu pašu mājas lapā. Katrā ziņā tur nekā sarežģīta nav. Ebay reģistrācija arī neaizņem pārāk daudz laika, kā arī ir iespēja atrast pamācību latviešu valodā. Ja Jums ir pieejama ebay gift card, tas nozīmē, ka pērkot kādu preci saņemsiet atlaidi. Ebay mājas lapas lietošana ir diezgan vienkārša un nevajadzētu rasties nekādam problēmām, taču ja gadījumā ir jautājumi, tad tos droši variet uzdot, jo mana pieredze iepērkoties ebay ir vairāku gadu garumā. Manuprāt, šis interneta veikals ir pats labākais, jo šeit var nopirkt daudz un dažādas lietas par saprātīgām cenām. Kā arī pastāv iespēja piedalīties izsolēs.

2 komentāri:

  1. Interesanti - atnāca tie dinsi vai nē? Kāda bija kvalitāte? Pēc cik mēnešiem varēja norakstīt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Džinsu bikses atnāca un konkrēti šim modelim bija ļoti laba kvalitāte. Džinsus nēsāju divus gadus. Pēc diviem gadiem ar vairākām mazgāšanas reizēm krāsa bija jau pabalējusi.

      Dzēst