svētdiena, 2011. gada 25. septembris

Google liek lietot google chrome

Google liek lietot google chrome un tas, manuprāt, nav godīgi pret lietotājiem. Google uzspiež savu produktu un tas tomēr nav pareizi. Lai man būtu iespēja, lietot blogger.com, man obligāti ir jāizmanto interneta pārlūka programma Google chrome, pretējā gadījumā rādās kļūdas paziņojums, ka arī tiek sniegta informācija par to, ka blogger.com neatbalsta citas pārlūka programmas, ka vienīgi google chrome. Autorizējoties blogger.com var ieraudzīt šādu kļūdas paziņojumu:

bX-ns44ch

Protams, pastāv iespēja lietot blogger.com pakalpojumu arī ar citu interneta pārlūku, tikai, tad ir jāizmanto cita adrese un tā būtu draft.blogger.com. Kā arī netiek sniegtas visas iepriekš izmantotās iespējas un par to viņi arī informē, autorizējoties draft.blogger.com. Es uzskatu, ka tas ir diezgan nesmuki no viņu puses, ka tik liela kompānija uzspiež lietot savu produktu, kurš man galīgi nav nepieciešams. Es neredzu iemeslu, kādēļ vairāk netiek atbalstītas citas interneta pārlūka programmas, ja pirms kāda brīža bija pilnīgi vienalga, ar kādu interneta pārlūku tiek atvērta adrese blogger.com. Un tagad ir izveidojusies situācija, ka man nav iespējams uztaisīt visu rakstu kopiju, lai pārietu uz kādu citu blogu, vienīgā iespēja ir uzlikt google chrome, uztaisīt visu rakstu kopiju, bloķēt kontu un pasūtīt googli uz marsu. Lai gan negribētos mainīt bloga nosaukumu un adresi, jo tas iespaidotu daudzus faktorus.
It kā jau google chrome nav no tiem sliktākajiem interneta pārlūkiem, jo tiek piedāvātas dažādas papildus iespējas, kā piemēram google chrome ādiņas, motīvi. Kā arī šis pārlūks ir pieejams latviski. Taču es viņu nelietoju, jo man pilnībā pietiek ar internet explorer. Es neredzu nepieciešamību sainstalēt neskaitāmus interneta pārlūkus. Cerams, ka google nāks pie prāta un atļaus pēc kāda laika, atkal izmantot jebkādu interneta pārlūku, lai varētu visi lietot blogger.com bez ierobežojumiem, kā tas bija agrāk.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru