svētdiena, 2011. gada 17. jūlijs

127 hours

Filmā 127 hours jeb 127 stundas ir stāsts par kādu vīru, kurš dodās piedzīvojumā un par savu gala mērķi nevienam nepaziņo. Pa ceļam viņš iepazīstās ar divām sievietem, kurām parāda nezināmu tūrista vietu un ceļu, kur tām ir jānokļūst. Atvadoties, sievietes viņu ielūdz uz ballīti. Atvadoties viens otram novēl labu ceļu un veiksmi. Vīrietim dodoties lejā klints spraugā, notiek nelaime un viņš tur iestrēgst. Viņš cenšās izkļūt taču nekas neizdodās. Viņš saprot, ka būs japavada ilgs laiks, jo neviens par viņa atrašanās vietu nezin. Viņam ir tikai viena pilna ūdens pudele un vīrietis saprot, ka ilgi ar šo ūdens pudeli nevarēs izdzīvot. Viņš katru dienu mēģina izkļūt no klints, taču vai viņam tas izdodās vai nē, Jūs to uzzināsiet noskatoties filmu 127 hours. Teikšu tā, ka ir vietas, kuras ir diezgan pretīgas psiholoģiski.

Kopumā filma 127 hours bija interesanta ar savu domu, tāda tipa filmu vēl nebiju redzējis, kur cilvēks reāli cīnās par savu izdzīvošanu.

127 hours

2 komentāri:

  1. es redzēju. riktīgi laba filma un tas ir patiess stāsts.

    AtbildētDzēst
  2. Nesen noskatījos līdzīgu filmu, kur cilvēks cīnās par savu izdzīvošanu. Filma saucās Wrecked. Vīrietis pamostās sadragātā mašīnā, kaut kur meža vidū.

    AtbildētDzēst