otrdiena, 2011. gada 3. maijs

Trafiks un tā ģenerēšana

Trafiks ir nozīmīgs priekš jebkuras mājas lapas. Visi vēlās, lai viņu personīgā mājas lapa būtu populāra un atpazīstama kā arī ļoti apmeklēta. Gadījumos, kad mājas lapa ir pavisam jauna, tai ir diezgan niecīgs apmeklējumu skaits, taču to var mainīt ģenerējot trafiku manuāli. Trafiks ir lietotāju daudzums, kurš apmeklē Jūsu mājas lapu. Internetā tiek piedāvāti daudz un dažādi veidi kā iegūt trafiku. Es personīgi lietoju trafika apmaiņas programmas. Šādas programmas ir izdevīgas un bezmaksas. Ja nvēlaties saņemt pakalpojumu par brīvu ir viens noteikums, ka ir jābūt aktīvam lietotajam. Trafika apmaiņa notiek tādā veidā, ka Jūs skataties citu lietotāju mājas lapas un saņemiet par katru apskatīto lapu noteiktu daudzumu kredītu. Vidēji parasti ir viens līdz diviem kredītiem par vienu apskatīto mājas lapu. Šos iegūtos kredītus Jūs izmantojie, lai reklamētu savu mājas lapu. Parasti viens kredīts nozīmē, ka Jūsu mājas lapu apmeklēs viens lietotājs. Šādās trafika apmaiņas programās ir liels pluss, ka var izvēlēties konkrētu auditoriju. Jūs variet norādīt, kādai sfērai atbilst Jūsu mājas lapa kā arī variet norādīt, no kādām valstīm Jūs vēlaties saņemt trafiku. Šis ir labs veids kā ātri popularizēt mājas lapu, kura nesen parādījusies interneta vidē. Protams, šāda veida trafiks varbūt nav tik vērtīgs, taču varbūtība vienmēr pastāv, ka no visiem apmeklētājiem kādam Jūsu mājas lapa liksies interesanta. Trafiks ir nepieciešams netikai, lai informētu sabiedrību, ka pastāv tāda mājas lapa, bet to var izmantot, lai reklamētu produktus, kurus vēlaties pārdot. Liels pluss ir tāds, ka šo ģenerēto trafiku Jūs variet novirzīt jebkur un jebkurā laikā. Tas viss ir atkarīgs vienīgi no Jums, kādus iestādījumus būsiet norādījis. Protams, ja nav vēlēšanās aplūkot citu mājas lapas un saņemt šos kredītus, lai reklamētu savu mājas lapu, tad vienmēr pastāv maksas iespēja. Maksas iespējas ir dažādas, tādēļ lētāko variantu visticamāk nāksies meklēt google, jo tā zin visu.

Es pats lietoju trafikcg. Par vienu aplūkoto mājas lapu viņi piešķir 0,5 kredītus. Nopirkt apmeklētajjus var sākot ar septiņiem dolāriem. Par septiņiem dolāriem var nopirkt 500 apmeklētājus. Par 13 dolāriem var nopirkt 1000 apmeklētājus. Šo var izmantot tie, kas vēlās saņemt trafiku, taču nevēlās aplūkot citu mājas lapas, lai saņemtu kredītus.

Lai nu kā, ja ir vēlēšanās veidot ģenerētu trafiku, tad variet reģistrēties šeit -> Trafiks

1 komentārs:

  1. Latvijā varētu izmantot banneru apmaiņas programmu. ir mājas lapas, kuras piedāvā ievietot Jūsu reklamas banneri apmaiņā pret to, ka Jūs ievietosiet savā mājas lapā viņu reklamas banneri. Kā arī forumos, zem katra ieraksta paraksta vietā var norādīt saiti uz mājas lapu, šis veids arī labi darbojās, ja forums ir diezgan populārs un apmeklēts un zem ieraksta apakšā ir kaut kas interesants uzrakstīts. Tad vēl var mājas lapas saturu ievietot tādās mājas lapās kā nekur.lv izmantojot rss. Teorētiski, jau ir daudz un dažādu veidu kā ģenerēt trafiku.

    AtbildētDzēst