pirmdiena, 2011. gada 4. aprīlis

The last house on the left - filmas

The last house on the left jeb latviešu valodā pēdējā māja pa kreisi, ir drāmā, kura ir 2009. gada filma. Filmā the last house on the left piedalās tādi aktieri kā Sara Paxton, Monica Potter, Spencer Treat Clark, Auron Paul, Riki Lindhome, Joshua Cox, Garret Dillahunt. Filma ir saņēmu si vienu apbalvojumu un nomināciju.

Filmā ir stāsts par divām meitenēm, kuras trāpa neīstajā brīdī neīstajā viesnīcas izstabiņā. Kā izrādās, puisis, ar kuru viņas kopā pīpē zālītī ir dēls, kādam noziedzniekam, kurš nesen aizbēdzis un par viņu jau raksta avīzēs. Šim noziedzniekam bija divi līdzzinātaji, kuri palīdzēja viņam aizbēgt. Tā nu sanāca, ka viņi nodomāja, ka ir atpazīti un, protams, nevēlējās, lai viņus nodod policijai. Tas bija viens no iemesliem kādēļ meitenēm neļāva iet prom. Vēlāk jau sekoja autoavārija, kurā tika vainotas abas meitenes līdz ar to jau sākās nedaudz fiziskāka izrēķināšanās. Meitenes centās aizbēgt taču tas bija nesekmīgi. Vienai no viņam gandrīz izdevās, taču krītot sasita kāju, kā rezultātā nevarēja vairs paskriet un viņu noķēra. Tas bija viņas pēdējais mēģinājums, viņu sadūra. Pirms meitenes saduršanas, ar viņu, nedaudz paspēlējās.. Pa to laiku, viņas draudzenei uzmācās un izvaroja. Pēc izvarošanas, meitenei izdevās aizbēgt, taču bēgot viņu sašāva.


Lūk arī šajā vietā sākās filmas, the last house on the left, tālākie notikumi, kuros iesaistās sašautās meitenes vecāki. Vecāki, protams, neko nenojauta līdz kādam brīdim. Interesanti, kā viņi to uzzināja un kas viņiem to pateica? Starpcitu, tas čalis, ar kuru pīpēja zālīti, bija dzīvs, jo tas bija noziedznieka dēls. Kā tēvs reaģejā uzzinot, ka meita ir tikusi izvarota? Kas notika ar vecākiem? Uz šiem jautājumiem atbildes variet meklēt pašā filmā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru