pirmdiena, 2011. gada 18. aprīlis

American pie presents the naked mile - filmas

Filmā American pie presents the naked mile jeb Amerikāņu pīrāgs piedāvā: kailā jūdze, ir stāsts par kādu puisi, kuram attiecības ar meiteni ir jau divus gadus. Viss it kā būtu labi, taču viņiem vēl nav bijis sekss. Puisis meiteni mīl, taču stāsta, ka tā vairs nevar, jo visi viņu uzskata par neveiksminieku. Meitene puisi uzklausa, taču saka, ka seksam vēl nav gatava. Tādēļ meitene nolemj dod puisim brīvbiļeti nedēļas nodalē, kurā viņš varēs darīt visu ko vēlās un viņa viņam nepārmetīs. Puisis ar draugiem dodās nelielā izbraucienā uz vietu, kur notiek trakas ballītes. Vai puisis būs gatavs brīvdienās pārgulēt ar kādu citu meiteni? Un vai puiša meitene to vispār vēlās? Vai viņi pēc šīs brīvbiļešu brīvdienas vēl būs kopā? Filmas American pie presents the naked mile kadri: American pie presents the naked mile



Filma uzņemta 2006. gadā


Aktieri:


John White, Maria Ricossa, Christopher McDonald, Joe Bostick, Alyssa Nicole Pallett, Jessica Booker, Jake Siegel, Ross Thomas, Michelle Cormier, Stephany Sexton, Jessy Schram, Billy Turnbull, Jordan Madley un citi.



American pie presents the naked mile ir piektā daļa. Filma ir diezgan interesanta ar labu humoru, ir daudz sižeti, kuri liek pasmaidīt. Laba filma par ballītēm, studentiem, jauniešiem, kuriem patīk labi pavadīt laiku, izklaidēties un būt nepārtrauktā ballītē viss pārējais ir mazsvarīgs. Šī ir pietiekami laba filma jauniešiem kā arī cilvēkiem gados.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru