sestdiena, 2011. gada 12. marts

Travian jaunā pasaule

travian cityReģistrēties travian

Beidzot travian spēlē ir kļuvusi nedaudz interesantāka, jo ir notikušas nelielas pārmaiņas. Ir atvēries ceturtais serveris ar spēles grafika un iespēju uzlabojumiem. Sākoties spēlēi, katram dalībniekam tiek piešķirts varonis ar, kuru var doties piedzīvojumos un uzkrāt pieredzes punktus. Iepriekšējos travian spēles serveros tādas iespējas nebija. Dodoties travian varonim piedzīvojumos, tas var atrast mantas, kuras var pats lietot vai pārdot izsolē. Vēl viena papildus lieta ir varoņa pārvietošanās. Ja sākotnēji varonis pārvietojās ar ātrumu 14 lauciņi stundā, tad atrdodot zirgu un to paņemot, varonis var pārvietoties ar 19 lauciņiem stundā. Vēl pastāv iespēja ar būru palīdzību pieradināt savvaļas dzīvniekus. Agrāk tāda iespēja nebija. Dzīvnieki palīdzēs aizsargāt Jūsu ciemu. Varonis spēj netikai doties piedzīvojumos, cīnīties, aizstāvēt ciemu, bet tas spēj ik stundu saražot resursus.

travian Katram travian varonim ir kaujas spēks, off bonuss, kas ir uzbrukuma bonuss un deff bonuss, kas ir aizsardzības bonuss. Varonim ir arī dzīvības un pieredzes punkti. Sakrājot nepieciešamos pieredzes punktus, var iegūt nākamo līmeni un iegūst četrus punktus, kurus var lietot, lai palielinātu uzbrukuma, aizsardzības bonusus, vai arī kaujas spēku vai resursu daudzumu. Kā jau pēc attēliem ir redzams, tad jaunā travian pasaule ir nedaudz atšķirīga no iepriekš redzētajam travian pasaulēm.
travian horse
Spēlē travian negrozās visa lieta tikai ap varoni, patiesībā galvenā spēles ideja ir attīstīt savu ciemu, būvēt jaunus ciemus, aizsargāt esošos ciemus un doties uzbrukumos. Var dibināt alianses, kuras cīnās komandā, atvieglojot spēles būtību, palīdzot viens otram.
Ja šī spēle tevi ir ieinteresējusi, tad droši vari reģistrēties, jo viss tikai tiko ir sācies un nekas vēl nav nokavēts. -> Reģistrēties travian

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru