ceturtdiena, 2011. gada 31. marts

Lēti domēni no godaddy

Lēti domēni no godaddy mājas lapas. Šodien nopirku uz gadu domēnu par nieka 1,07 dolāriem. Patiesā cena ir 089 dolāri, taču vēl tiek pierēķināta komisijas maksa vai, kas tamlīdzīgs. Katrā ziņā es esmu ieguvis uz veselu gadu normālu domēnu par 1,07 dolāriem. Sākumā, kad atradu informāciju internetā, ka godaddy pārdod tik lēti domēnus, es neticēju. Vienkārši es reāli salīdzināju cenas ar Latviju un tas likās nereāli, ka par nepilnu latu var nopirkt domēnu uz veselu gadu. Vēl laba lieta ir tā, ka iepērkoties Jūs uz e-pastu saņemiet atlaides kodu, kuru variet izmantot nākamreiz, ja vēlaties nopirkt vēl kādu domēnu jeb ko citu. Godaddy piedāvā netikai domēnus, bet arī hostinga pakalpojumus un cita veida pakalpojumus. Zemāk variet aplūkot attēlu, kurā ir redzams, ka ir veikts darījums par 1,07 dolāriem, kuri ir samaksāti par domēnu uz veselu gadu.

lēti domēni no godaddy Šodien esmu iepircies tā nepajokam. Godaddy piedāvā iegādātos domēnus izlikt izsolē un pārdot citiem lietotājiem. Kā jau zināms, tad ir domēnu pirkšana un pārdošana ir diezgan aktīvs bizness. Tātad, ja Jūs vēlaties lēti iegādāties domēnus, tad to variet izdarīt godaddy. Par tādu cenu es pirmo reizi internetā esmu kaut ko vispār iegādājies un priekš, ka godaddy veic tāda veida izpārdošanas. Pie viņiem vislētākie domēni ir info. Taču uz izpārdošanu var dabūt lēti arī citus domēnus. Patreiz esmu jau ieguvis vienu atlaides kodu, kuru varu izmantot un saņemt 25% atlaidi, ja iepirkšos par 50 dolāriem. Kas zin, varbūt nākotnē noderēs, taču nepatreiz.



Lai lēti dabūtu domēnu variet reģistrēties godaddy nospiežot uz zemāk redzamās reklāmas jeb linka. lēti domēnilēti domēni


2 komentāri:

  1. Palasi labāk http://www.nodaddy.com

    AtbildētDzēst
  2. Vienmēr atrodās cilvēki kuriem neapmierina kāda piedāvatais pakalpojums, taču bieži vien gadās, ka viņi paši ir vainīgi, jo neievēro pakalpojuma sniedzēja noteikumus. Es esmu par godaddy dzirdējis tikai labas atsauksmes un visu šo laiku ar godaddy nav bijušas pilnīgi nekādas problēmas. Manuprāt, godaddy ir uzticams un lēts variants priekš domēnu pirkšanas un hostinga.

    AtbildētDzēst