piektdiena, 2011. gada 4. februāris

Filma disturbia / paranoja

filma disturbia - paranoja
Filmā disturbia jeb latviešu valodā, ar nosaukumu paranoja, ir stāsts par kādu puisi, kuram pēc vasaras atgadījuma mainās dzīve un viņš pats mainās. Notikumi, kas norisinās, viņam nāk par sliktu un puisim ļoti laimējās, ka tas nenonāk cietumā. Viņiem tiek piešķirts mājas arests uz trīs mēnešiem. Viņam nav atļauts pamest māju, pretējā gadījumā ierodās policija un viņu var arestēt. Puisim uz kājas tiek uzlikts raidītājs un mājā tiek pieslēgts GPS uztvērējs, kas raida signālu uz policijas iecirkni. Puisim paliek, ar katru dienu, aizvien garlaicīgak un tas sak novērot savus kaimiņus. Blakus mājā ievācās, kāda jauna kaimiņiene. Arī šo kaimiņieni viņš sak novērot. Jau pēc pāris dienam vinš pārzin visas darbības, ko kurš kaimiņš darīs konkrētajā laikā. Kādā dienā, ziņās tiek stāstīts, ka ir parādījies manjaks, kas slepkavo sievietes un ka viņš brauc ar mašīnu mustang. Tajā pašā vakarā puisis pamana aprakstīto mašīnu mustang un sāk vekt sīkāku novērošanu. Mašīnas īpašnieks ir viens no kaimiņiem. Novērošanā iesaistās arī viņa draugs. Lai zinātu, kā tad īsti atrisinājās visi notikumi, nāksies noskatīties filmu disturbia jeb latviešu valodā paranoja.

Manuprāt, filma disturbia bija diezgan interesanta, tās sižets aizrāva. Filmā disturbia ir daudz humora, taču tā nepavisam nav komēdija. Katrā ziņā, ja kāds vēl nav redzējis šo filmu disturbia, tad iesaku noskatīties.

Kadri no filmas disturbia /paranoja :
disturbia - paranoja

paranoja

Neliels ieskats filmā disturbia / paranoja :




Aktieri - Shia LaBeouf, Sarah Roemer, Carrie-Anne Moss, David Morse, Aaron Yoo, Jose Pablo Cantillo, Matt Craven, Viola Davis, Brandon Caruso, Luciano Rauso, Daniel Caruso, Kevin Quinn, Elyse Mirto, Suzanne Rico, Kent Shocknek

Filmā var uzzināt kādas ir paranojas pazīmes, simptomi. Paranoja tiek uzskatīta kā slimība, kad cilvēkam nepārtraukti kaut kas liekās jeb par kaut ko uztraucās nepamatoti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru