otrdiena, 2011. gada 8. februāris

Asinsgrupa un tās raksturojums

Asinsgrupas


01 asinsgrupa ir cilvēkiem, kuri ir karotāji. Tiem, kam ir 01 asinsgrupa, tie ir spēcīgi līderi, pašpārliecināti un neatkarīgi no citiem. Parasti tiecās pēc varas kā arī labklājības. Piemīt stiprs gribasspēks un tā ir laba īpašība. Gadās, ka ir iedomīgs un rupjš pret citiem līdzcilvēkiem. Labi padodās sports, tādēļ tiek gūti labi panākumi. 01 asinsgrupas cilvekiem patīk būtu ievērotiem un patik būt uzmanības centrā. Var būt arī neprognozējami, taču māk atstāt uz sevi to labāko iespaidu. Parasti saka, ko domā neuztraucoties par to, ka pateiks, ko tādu, kas nēbūtu jāsaka. 01 asingrupas cilvēkiem ir labas attiecības, ar pirmās un ceturtās asingrupas cilvekiem.
A2 asinsgrupa ir cilvekiem, kuri ir labi zemnieki. Šie asingrupas cilvēki parasti ir piesardzīgi un ļoti pacietīgi. Piemīt ļoti liela atbildības sajūta par lietām, kas ir jādara. Parasti netiek uzsākti jauni darbi, kamēr nav paveiktie jau iesāktie darbi. Cenšās apvaldīt savas jūtas un nevienmēr saka ko domā, tas ir par pamatu tam, kādēļ A2 asinsgrupas cilveki ir nervozi. Nepatīk liels cilvēku pūlis, kā arī šat un tad piemīt kautrīgums. Cenšās izvairīties no nesaskaņām un māk ļoti labi ieklausīties cilvēkos, tos uzklausot. A2 asinsgrupas cilvēkiem ir labas attiecības ar otrās un ceturtās asinsgrupas cilvēkiem.
B3 asinsgrupa ir cilvēkiem, kuri ir labi mednieki. Tiem piemīt straujš raksturs un tie ir lieli brīvdomātāji, kā arī nepatīk ievērot noteikumus. Viņi ir stūrgalvīgi un gandrīz nav iespējams pārliecināt. Pēc dabas tie ir egoisti, taču pieprot iepatikties cilvēkiem. Parasti vispirms kaut ko dara un tikai tad domā, tādā veidā pieļaujot daudz kļūdas. Necenšās savā dzīvē gūt kaut kādus panākumus. Viņu rīcība nav prognozējama. B3 asinsgrupas cilvekiem ir labas attiecības ar trešās un ceturtās asinsgrupas cilvēkiem.
AB ceturtā asinsgrupa ir cilvēkiem, kuri ir labi amatnieki. Tie parasti ir Mierīgi un līdzsvaroti cilvēki. Tādii cilveki, kuriem patīk sabiedrība un ir ļoti sabiedriski. Darba kolektīvā ir ļoti cienīts un ģimenes dzīvē ļoti radoss un pozitīvs. Citreiz ir neizlēmīgs, kas cilvēkiem var nepatikt. Šīs asinsgrupas cilvēkiem var uzticēties. Viņiem piemīt ziņkārība un liela intelektualitāte. Šīs asinsgrupas cilvēki labi saprotās ar visu asinsgrupu īpašniekiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru