trešdiena, 2010. gada 8. decembris

Kur novilkt filmas?

Daudzi uzdod jautājumu, kur var novilkt filmas un es centīšos atbildēt. Novilkt filmas var izmantojot programmas, piemēram, DC++, RewConnect, BitTorrent, utorrent. Novilkt filmas internetā var ļoti daudzās mājas lapās jeb saucamajos trakeros. Lai novilktu filmu kādā no trakeriem, Jums ir nepieciešama programma, peiemēram, BitTorrent vai utorrent.
Kur iespējams lejupielādēt kādu no programmām? Principā katrai programmai ir sava mājas lapa, ierakstot google attiecīgo programmas nosaukumu, varēsiet šo mājas lapu atrast.

Filmu novilkšana, notiek loti ātri, jo tā tiek vilkta no vairākiem lietotājiem vienlaicīgi. Vilk filmas internetā nav īpaši labi, jo tas ir pirātisms. Taču, daudzi izmanto šo iespēju un ir priecīgi, ka var iegūt savā īpašumā pašas jaunākās filmas, mūziku, programmas, spēles un citus bezmaksas failus. Taču izmantojot mājas lapas, kurās ir iespējams novilkt filmas, ir noteikums, ka Jums ir jādala tālāk šī filma. Respektīvi, pēc filmas novilkšanas, nedrīkst uzreiz slēgt ārā programmu. Galvenais uzdevums ir turēt ratio labā stāvoklī, parasti vits 0.5. Ratio ir ciparu attiecība pret novilkto mb daudzumu un augšupielādēto mb daudzumu. Citos trakeros ir iespējams, par izdali pelnīt punktus, kurus vēlāk var apmainīt pret mb, tādā veidā palielinot ratio jeb attiecību pret novilkto un augšupielādēto daudzumu.

Trakeri, kur iespējams novilkt filmas, ir ļoti daudz, taču varu teikt, ka trakeris fano.lv ir diezgan labs. Velkot filmas arī ātrums ir diezgan iespaidīgs. No krievijas trakeriem varu ieteikt kinofan. Kinofan, var iegut ļoti daudz labas krievu filmas, gan jaunās, gan vecās, kā arī ārzemju filmas.

Vēl ļoti interesants trakeris kinozal, kur pieejami torrenti ar filmām krievu valodā. Respektīvi filmām ir divi audio celiņi, orģinālā valoda un krievu valoda. Bet patiesībā, mūsdienās, ir ļoti daudzas mājas lapas, kurās var skatīties filmas online tās nenovelkot. Tādā veidā Jūs neizplatiet video materiālus un nepārkāpjiet autortiesības. Ir pieejamas mājas lapas arī Latvijā, kur filmas var skatīties latviešu valodā, respektīvi audio celiņi ir pārtulkoti.

1 komentārs:

  1. interfilm.ru,fasttorrent.ru,seedoff.ru,x-torrent.ru,te bus viss ko velas

    AtbildētDzēst