pirmdiena, 2010. gada 6. decembris

Fizikas formulu lapa

Fizikas formulu lapas varētu noderēt daudziem. Tā nu ir sanācis, ka ir saglabājušās no veciem laikiem, digitalā formātā. Ir pieejamas tādas fiziku tēmu formulas kā magnētisms, optika, mehānika, molekulārfizika, elektrība. Ir arī pieejamas fizikas konstantes, kuras tiek lietotas formulās. Lai redzētu fizikas formulu lapas, tad uz tām ir jānospiež un attēls kļūs lielāks. Ceru, ka kādam noderēs, jo principā, visas šīs ievietotās formulas, apkopo ļoti daudz fizikas tēmas. Cik aceros, tad iespējams, ka visas šīs fizikas formulas, ir apkopotas no viena  kursa jeb semestra. Šeit gan nav pieejamas, pilnībā visas formulas, kādas ir pieejamas fizikā, taču iespējams, ka tuvākā laikā ievietošu arī pārējās formulu lapas, no citiem fizikas semestriem. Katrā ziņā labratorijas darbos liela daļa no šīm formulā ir, ta kā priekš labratorijas darbiem vajadzētu principā pietikt. Patiesībā ir arī pieejami visi labratorijas darbi par dažādam tēmām, ja kādam ir interese, tad var kaut ko sarunāt. Ir arī atrisināti dažādi fizikas uzdevumi par visam tēmām, tas varētu būt labs paraugs priekš kontroldarbiem. Pieļauju domu, ka daudzas skolas izmanto vienu uzdevumu krājumu un nekas daudz jau nav mainījies.Idejaj au paliek varbūt tikai skaitļi mainās. Principā daudzas fizikas formulas tiek iegūtas transformācijas ceļā, tās nedaudz pārveidojot.

fizikas formulu lapa
fizikas formulu lapas
formulas
fizikas formulas Fizikas formulu lapa nr4 ir domāta kā pirmā formulu lapa. Varbūt, ja kādam ir vel pieejamas kaut kādas formulas, tad labprāt tās publicētu šeit, kā arī citus noderīgus materiālus, kuri varētu noderēt citiem, lai vieglāk apgūtu tēmas. Sazināties var vai nu atstājot komentāru šeit lejā vai sadaļā kontakti nosūtot vēstuli.

Vai kādam ir nepieciešamas vēl kādas fizikas formulas? Kā piemēram molekulārfizika? Formulu lapa paredzēta gan augstskolai, gan vidusskolai.

3 komentāri: