trešdiena, 2010. gada 8. decembris

Adsense mērķis

Adsense ir iespēja nopelnīt naudu internetā. Adsense esmu reģistrējies nedaudz vairāk kā gadu. Esmu ieguvis nelielas zināšanas un pieredzi, kas palīdz veiksmīgāk pelnīt ar Adsense. Principā viena no svarīgākajām lietām, lai veiksmīgi nopelnītu naudu ar adsense, ir liels cilvēku apmeklējumu skaits jeb saucamais trafiks. Adsense maksā ġan par 1000 reklāmu rādījumiem, gan arī par aplūkoto reklāmu, ja kāds no lietotājiem uz tās uzspiež. Par to, ka kāds nospiedīs uz adsense reklāmu, variet būt 100% droši, jo no liela apmeklētāju daudzuma, vienmēr atrodās kāds, kam interesē konkrēta reklāma. Ieguvēji ir abi gan apmeklētājs, gan mājas lapas īpašnieks.

Mans pirmais mērķis bija sasniegt tādu līmeni, lai katru dienu nopelnītu kaut kādus centus. Mērķa jēga ir tāda, ka nav svarīgi cik, bet ir svarīgi, ka tas notiek katru dienu. Tā nu šis mērķis ir sasniegts. Tagad, kad ir iegūtas jau nelielas zināšanas par Adsense kā arī pieredze, es varu gatavoties izpildīt nākamo savu mērķi. Nākamais mērķis ir iegūt apmeklējumu, kas ir vismaz 1000 unikālu lietotāju dienā. Manuprāt, šo mērķi es varētu izpildīt viena vai pusotra gada laikā. Sasniedzot šo mērķi, dienā jau vairs netiks pelnīti tikai pāris centi, bet pāris desmit centu. Jā protams, arī šī summa, nav liela, taču ir jāiegulda darbs un laiks, lai sasniegtu labus rezultātus. Pēc otrā mērķa izpildīšanas sekos jau trešais mērķis, iegūt vēl vairāk unikālu lietotāju. Lai trešo mērķi sasniegtu, visticamāk nāksies izdomāt ko oriģinālu vai arī būs jāpiesaista cilvēki, kas nodarbojās ar specifisku tēmu rakstīšanu. Taču par trešo mērķi ir vēl pāragri domāt, vispirs ir jāsasniedz otrais mērķis. Adsense iespējas pelnīt internetā, ir ļoti lielas. Vienīgais, kas ir nepieciešams veiksmīgiem rezultātiem, tas ir laiks, ieguldītais darbs un daudzmaz kvalitatīvi raksti, kas cilvēkiem var noderēt. Mūsdienās, naudas pelnīšana internetā, ar Adsense jau ir kļuvusi diezgan populārā it sevišķi ārzemnieku vidū.

Lasiet vēl par Adsense:

Pelnīšana ar google adsense


Google adsense reklāmu izvietošana mājas lapā var būt arī kā darbs no mājām. Lielās mājas lapas ļoti labi pelna ar reklāmām. Ja Jums izdodas radīt unikālu un labu mājas lapu ar kvalitatīvu saturu, tad peļņa, ko nesīs google adsense reklāmas būs ļoti laba. Pietam, vēl ir arī daudzas citas alternatīvas, kuras ir līdzīgas adsense piedāvātajām iespējām. Peļņas galvenā atslēga ir apmeklētāju daudzums. Jo vairāk būs apmeklētāju, jo lielāka peļņa kā arī iespējas strādāt ar saviem mājas lapas apmeklētājiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru