trešdiena, 2010. gada 24. novembris

Paypal konts un naudas izņemšana

Paypal konts ir interneta banka no kuras naudas izņemšana nav nemaz tik sarežģīta. Paypal lieto iepērkoties interneta veikalos vai norēķinoties par kaut kādiem pakalpojumiem. Paypal ir bezmaksas interneta banka, vienīgais par ko viņi ņem naudu, tā ir komisijas maksa par naudas izņemšanu vai arī par konta uzlabošanu. Lai aktivizētu paypal kontu ir jāreģistrē kredītkarte. Kad kredītkarte ir reģistrēta, uz paypal ir jāpārskaita 2 Euro. Tas tiek darīts, lai apstiprinātu, ka karte ir derīga un ka tā ir Jūsu kredītkarte. Es paypal lietoju jau vairākus gadus. Parsvarā lietoju, priekš interneta biznesa un iepirkšanās ebay interneta veikalā. Ar paypal palīdzību, naudu esmu pārskaitījis jau vairākas reizes, uz bankas kontu. Tas nav grūti un laikietilpīgi. Nauda no paypal tiek pārskaitīta maksimums 2-3 darba dienu laikā. Tas salīdzinoši ir īss termiņš.


Tā kā es aktīvi nodarbojos ar interneta biznesu (vairāk gan hobija pēc), tad paypal kontā bija sakrājušies pāris dolāri. Tad nu raksts par to kā izņemt naudu no paypal konta. Lai izņemtu naudu, jādodās uz sadaļu withdraws. Jāizvēlās no naudas atlikuma, cik Jūs vēlaties izņemt. Mana gadījumā, kā jau bildē redzams, es vēlos izņemt 50.06 $. Kad summu esat ierakstījuši, variet spiest pogu Continue.


money from paypal Tikai nevajag aizmirst aktivizēt visa kredītkarti, savādāk nesanāks izņemt naudu. Kad summa ir izvēleta, ko vēlaties saņemt tad pēc continue nospiešanas paradisies nākamā lapa, kas redzama nākamajā attēlā. Nākam attēlā redzams, ka ir jāapstiprina Jūsu izvēlē. Tā ir kārtējā paypal pārbaude, lai nepieļautu kādu kļūdu. withdraw Kad sava izvēle ir apstiprināta, Jums parādīsies paziņojums no paypal, ka pieprasījums ir veiksmīgi noticis un tiks piedāvāta iespēja aplukot pieprasījuma detaļas vai doties uz savu paypal kontu.


send money paypal Ja izvēlējāties aplūkot naudas pieprasījuma detaļas, tad redzēsiet līdzīgu attēlu, kā zemak redzamajā bildē. Paypal naudas pieprasījuma detaļās tiek rādīts, kurā datumā nauda ir pieprasita un kāds ir status. Ja status ir Pending, tātad nauda vēl nav saņemta. kad naudu būsiet saņēmusi pēc 2-3 dienām, tad statusa vietā rādīsies, ka paypal veiksmīgi ir izpildījis Jūsu naudas pieprasījumu.

paypal konts un naudas iznemsana Ja radās kādas neskaidrības, kā izņemt naudu no paypal, tad piedavāju zemāk izlasīt arī citus rakstus, ko agrak esmu rakstījis, saistībā par paypal.

Kā paypal reģistrēt kredītkarti?

Kas ir paypal interneta banka?

Labākā interneta norēķinu sistēma ir paypal konts jo, tā ir pietiekami droša un uzticama. Paypal kontu es lietoju, jau vairākus gadus un varu teikt pēc savas pieredzes, ka nav bijušas nekādas problēmas. Visi darījumi notiek ļoti ātri un ērti ir izsekot līdzi visām naudas plūsmām. Par paypal man ir labas atsauksmes.

39 komentāri:

  1. es piereģistrējos ,bet man nesuta to 4 zīmju kodu vai es bez viņa nevaru darboties ?man raksta kaut ko angļu valodā es nesaprotu ko viņi grib

    AtbildētDzēst
  2. Var darboties, taču nebūs iespēja no paypal pēc tam izņemt naudu uz bankas kontu, kamēr bankas karte netiek piereģistrēta.

    AtbildētDzēst
  3. skazite pozaujsta. esli ja zaregestrirujusj v paypal, to kakuju imenno visa kartu nado tam regestrirovatj? i voobwe vozmozno tam takaja vewj, 4tob s paypal kanta otpravitj denjgi na prjamuju na karto4ku,kotoraja zaregestrirovana v toj sisteme? 4tob ne bilo vot vseh etih zamoro4ek.zajdi tuda, napiwi to... 4ert nogu slomit.

    AtbildētDzēst
  4. Vam nada prosta VISA kart, jest visa elektron nu eto nimozna na paypal regestrirovatj. Kakda visa kart jest regestrirovanaja togda mozna denjgi srazu palucit na visa kart. Paypal denjgi otpravit 3 djei.

    AtbildētDzēst
  5. It kā esmu piereģistrējusies, arī 4 ciparu kodu ievadīju. Domādama, ka tas ir viss, pasūtīju preci no iOffer. Tagad preces īpašniece prasa no manis manu PayPal? Un klāt vēl pielikts kaut kāds kupons, kurš esot jāizprintē! Kas man viņai ir jāsūta, un kā man veikt naudas pārskaitījumu. Vai man PayPal kontā no sākuma ir jāieskaita kaut kāda nauda?

    AtbildētDzēst
  6. Ja bankas karte ir piesaistīta paypal kontam, tad nauda paypal nāv jāieskaita, jo pērkot kādu preci nauda automātiski tiek noskaitīta no bankas kartes ar paypal starpniecību, protams, ar Jūsu apstiprinājumu. Jums ir jāielogojas ioffers mājas lapā, un to preci kuru esiet ielikusi grozā, ir jāizvēlās maksāšanas veids kā paypal, automātiski tiks savienots ar paypal kontu, kur jāievada Jūsu e-pasts un parole. Talāk sekos apstiprinājuma veikšana, ka tiešām vēlaties maksāt par šo preci.

    AtbildētDzēst
  7. Sapratu, ka atsevišķi nekādu naudu nevajag uz Paypal pārsūtīt, no bankas konta tiek noņemts automātiski. Bet tad man rodas jautājums, ja man uz Paypal konta ir nauda, bet ar to nepietiek, lai samaksātu par preci?
    Un, ja Paypal pircējam pārskaita naudu automātiski no mana bankas konta, vai ir kāda komisijas maksa?
    Paldies

    AtbildētDzēst
  8. Ja rodas situācija, ka uz paypal konta nepietiek nauda, tad no bankas konta tiek noņemts attiecīgi tikai tik daudz, lai būtu iespējams samaksāt par preci. Cik zinu, tad nav nekādas komisijas maksas, ja pārskaita no bankas konta naudu apmaksājot kaut kādu preci.

    AtbildētDzēst
  9. Jūs esat darbojies(-usi) ar mājas lapu twodollarclick.com?
    Vai varat pateikt cik ilgā laikā nauda no šīs mājas lapas pārskaitās uz paypal kontu?

    AtbildētDzēst
  10. Ar twodollarclick neesmu darbojies, takā diemžēl nemācēšu teikt cik ilgā laikā tiek pārskaitīta nauda uz paypal, tacu visticamāk ka šādu informāciju varētu atrast viņu mājas lapā vai arī forumā, ja tāds ir.

    AtbildētDzēst
  11. Bet cik ilgā laikā vidēji no citām mājas lapām nauda pārskaitās?

    AtbildētDzēst
  12. Parasti vidēji tas notiek septiņu līdz desmit dienu laikā.

    AtbildētDzēst
  13. Nekad neesmu ar šito darbojusies. Tad nu jautājums šāds - zviedrs pēc mana sludinājuma grib nopirkt manu auto,teica,ka skatīs naudu caur šo pašu paypal. Vai viņš pārskaita naudu,es to saņemu un preci pēctam nosūtu,vai tā nauda paliek kontā līdz abas puses ir apmierinātas,respektīvi es par naudu,viņš par auto?

    AtbildētDzēst
  14. Naudu uzreiz saņem kā tā tiek pārskaitīta. Taču neieteiktu uzķerties uz šādām vēstulēm, kur ārzemnieks atsūta, ka grib pirkt auto. Kad es pārdevu man arī sūtījas tādu vēstuli, ka it kā vēlās nopirkt, pārskaitīs naudu, bet tur apakšā ir sava viltība, respektīvi es domāju, ka arī šajā gadījumā tā ir krāpnieciska shēma.

    AtbildētDzēst
  15. kāds zin cik jāmaksā par VISA kredītkarti?

    AtbildētDzēst
  16. Ka man rikotirs tad? Registreties ar jaunu e-pastu?

    AtbildētDzēst
  17. Ka jarikojas gadijuma ,kad naudu esmu samaksajis ,bet preci neesmu dabujis! gunta@inbox.lv

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Skatoties no kuras majas lapas prece ir pasūtīta, katrā ziņā jāsazinās ar mājas lapas administrāciju, ja tas ir ebay, tad situācija ir risināma diezgan vienkārši.

      Dzēst
  18. Labdien! Mums ir reģistrēts PayPal Business account ar diviem VISA kontiem LV. Tad, kad vēlamies veikt Withdraw fund to credit card nevaram aizpildīt lūgtos logus, jo tur neatbilst numuru skaits. Kā arī runa iet par USA bankām. Vai arī kaut ko darām ne tā?

    Paldies!

    AtbildētDzēst
  19. Paldies! Mums viss izdevās - ieprieksējais jautājums par PayPal Business Account...

    Paldies!

    AtbildētDzēst
  20. kas man jaanoraada citiem kas veelas ieskaitit naudu mana paypal kontaa?
    paldies par paliidzibu

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jānorāda e-pasta adresi ar kuru reģistrējāties paypal

      Dzēst
  21. Cik liela ir komisijas maksa par naudas izņemšanu no Paypal konta? Paldies!

    AtbildētDzēst
  22. Ja es nodarbojos ar reklāmas klikšķināšanu , kas man tad ir jāuzrāda , kad gribu sapelnīto
    naudu nosūtīt uz savu kontu Paypal ?
    Man bija insults -tagad ar grūtībām aptveru.Strādāju vairākās vietās internetā -vienā reģistrējoties
    prasa paypal e-pastu-kas tas ir?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. E-pasts tas ir paypal identifikators jeb Jūsu konta numurs. Šī e-pasta adrese ir jāizmanto, lai izņemtu naudu no mājas lapām, kurās pelnāt naudu.

      Dzēst
  23. Es vēl gribēju uzzināt , ja man prasa upgrade tad man to vajag obligāti darīt?
    Un vai to varu izdarīt vispirms neieskaitot naudu Paypal ?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Upgrade nav obligāts, tas viss ir atkarīgs kādas ir paypal izmantošanas vēlmes.

      Dzēst
  24. Kas tas ir par kodu ko prasa pie reģistrēšanas ?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jūs doršvien domājiet to četru ciparu kodu? Ja tā, tad tas ir rakstīts uz bankas kartes.

      Dzēst
  25. Labdien!
    Šodien uz Paypal kontu tika atsūtīta nauda, par kuru nesaņēmu preci. e pastā man atnāca ziņa, ka nauda tika aizsūtīta uz Paypal kontu, tomēr Balance viņa neparādās,kur tā nauda glabājas un vai par to varēs pasūtīt nākamo ebay preci?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kādēļ uz paypal būtu jāsūta nauda? Paypal ir starpnieks, ja paypal kontam ir reģistrēta karte, ar kuru var iepirkties interneta, atd maksājums notiek automātiski un naudai paypal kontā nemaz nav jāparādās.

      Dzēst
  26. Labdien,
    Sakiet lūdzu vai ar MasterCard nevr reģistrēties Paypal?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. var, bet swedbankā man skaidroja, ka var būt problēmas ar naudas ieskaitīšanu
      drošāk visa

      Dzēst
  27. Cik maksa SEBbanka ta VISA karte ar kuru varu dabut naudu no PPal?Paldies1

    AtbildētDzēst
  28. Varbut kada cita banka ar var dabut tadu VISA karti ar kuru varu dabut naudu no PPal?

    AtbildētDzēst
  29. SVEIKI, Kā LAI UZZINU SAVA PAY PAL KONTU KO MAN UZRāDīT KUR NAUDU SūTī?? Es tik esmu par ebay noreikinājusies...

    AtbildētDzēst
  30. ka palielinat naudas summas limitu paypal parskaitot naudu uz bankas kontu?

    AtbildētDzēst
  31. Man katru nedēļu pienak no PayPal kaut kada informativa zina un kuru es nekadi nevaru saprast:runa ir it ka par manu akkauntu! Bet es pati nekad neesmu tur registejusies un man lidz šim nav skaidrs ap ko grozas ir=t ka mans akaunts,kuram uzlikts liegums un naudu nevarot izņemt-lai es paziņojot savas koordinates un viniem jāuzzin vai tiesam tas esot mans akaunts.Man lidz sim bridim nav skaidrs-ko PayPal no manis vēlas.Rasma Pāvuls-Pavuliņa.

    AtbildētDzēst