svētdiena, 2010. gada 10. oktobris

Pelnīšana ar google adsense

Kas ir google adsense?
Adsense piedāvā pelnīt naudu internetā, ievietojot viņu piedāvāto kodu savā mājas lapā vai blogā. Mājas lapa vai blogs var būt jebkādā valodā, jo adsense atbalsta gandrīz visas valodas, to skaitā arī latviešu valodu.

Kā Notiek pelnīsana ar google adsense?
Naudas pelnīšana ar adsense notiek tā, ka apmeklētājam tiek demonstrētas reklāmas un, ja apmeklētajs nospiež uz kādas no reklāmam, tad Jūs par to saņemiet naudu. Adsense, apmekletajiem cenšās piedāvāt tās reklāmas, kuras attiecās uz atslēgas vārdiem ar kuriem tika atrasta mājas lapa.
Ja mājas lapa vai blogs ir latviešu valoda, tad ir diezgan maza izvēle attiecībā uz piedāvātajam reklāmām. Dažas no kategorijām, kur tiek piedāvats liels reklāmu daudzums ir tādas, kā ceļojumi, tūrisms, krēdīti un citas kategorijas.

Ja ir iespēja, tad labāk būtu, lai mājas lapa ir angļu valodā, jo šajā valodā tiek piedāvātas ļoti daudz reklāmas, ļoti daudzos kategoriju veidos.

Lai sāktu pelnīt ar google adsense, Jums būs kārtīgi jāpastrādā, lai Jūsu mājas lapa būtu pietiekami apmeklēta. Mājas lapa var būt par jebkādu tēmu, galvenais lai cilvekiem būtu interesanti tajā atgriesties atkal un atkal. Tadā veidā palielinot patstāvigo klientu skaitu un mājas lapas apmeklējumu.

Lai zinātu, par ko īsti rakstīt mājas lapā, lai rādītos attiecīgās reklāmas konkrētajam rakstam, tad ir vērts izmantot google un rakstīt iekšā atslēgas vārdus. Ja pie atiecīgā atslēgas vārda rādās kāda reklāma, tad viss ir kārtība un izmantojot šo atslēgas vārdu, variet rakstīt kādu rakstu.

Nevajadzētu mēgināt apkrāpt google adsense. Google adsense, ir peitiekami gudra kompānija, lai to nepieļautu. Ja paši centīsieties spiest uz reklāmām vai arī palūgsiet to darīt saviem draugiem, tad ir jārēķinās ar sekam, ka google adsense Jūsu kontu visticamak bloķēs. Un atkārtoti no tās pašas ip adreses, to vairs nevarēs izveidot.

Google adsense konta izveidošana, prasīs dažas dienas, tādēļ ir jābūt pacietīgiem. Kad konts būs izveidots un apstiprināts, ielogojoties adsense kontā, Jūs redzēsiet tādu informāciju, kā zemāk redzamajā attēlā.



pelnīšana ar google adsense
Attēlā ir redzama informācija par to, cik reizes ir attēlotas reklāmas, cik reizes lietotaji ir nospieduši uz kādu no reklāmām, vidējais rezultāts procentos, attiecībā pret parādīto reklāmu daudzumu uz visiem klikšķiem. Kā jau pēc attēla redziet, tad ar google adsense, pagaidām esmu nopelnījis 31,06 euro.

Google adsense izmaksā naudu ar čeka palīdzbu. Čeks tiek izsūtīts uz norādīto adresi, kad uz adsense konta ir vismaz 70 euro atlikums. Kad čeks ir saņemts, tad variet doties uz banku un to apmainīt pret naudu. Tas būs pailgs process, jo būs nepieciešamas kādas divas līdz trīs nedēļas, kamēr nauda nonāks Jūsu bankas kontā. Ka arī pieprasot naudu no adsense konta, čeks tiek sūtīts aptuveni divas nedēļas. Tā kā, lai saņemtu naudu, ir nepieciešams ilgs laiks.

Jo lielāki interneta projekti jeb mājas lapas, jo lielāka iespēja ir pelnīt. Es pagaidām vēl tikai eksperimentēju un iegūstu pieredzi. Jāsaka, ka diezgan labu pieredzi un tuvākā laikā ir plāns izveidot lielu projektu ar kuru varētu pelnīt vismaz desmit reizes vairāk.

Google adsense čeks - lasi par saņemto čeku no google adsense.

Google adsense piedāvā ievietot mājas lapā meklētāju. Ja kāds izmanto meklētāju, tad tajā tiek demonstrētas reklāmas, kas patiesībā ir papildus peļņas avots. Var norādīt, ko lietotajs meklētājā varēs atrast. Ir tādas iespējas, kā meklēt tikai Jūsu mājas lapā vai blogā, vai arī ir iespeja meklēt visā internetā. Šis meklētajs ir ļoti ērts un lietderīgs html mājas lapu īpašniekiem. Pietam, tas ļauj lietotajiem atrast nepieciešamo informāciju, kā arī Jums ļauj ar šādu pakalpojuma veidu pelnīt.

Vienam lietotājam, protams, var būt tikai viens adsense konts. Un viens konts var tikt izveidots tikai no vienas ip adreses. Reģistrējoties google adsense, Jums vārds un uzvārds ir jānorāda bez garumzīmēm, pretējā gadījumā varētu būt problēmas, jo ārzemnieki tās garumzīmes īpasi nesaprot. Tas, ka nebūs norādītas garumzīmes, Latvijā nekādas problēmas neradīs, apmainot čeku pret naudu.

Tātad, lai Latvijā kaut ko nopelnītu ar adsense, ir jābūt aktīvam, vēlams, lai mājas lapa būtu svešvalodā, kā arī , lai mājas lapa būtu pietiekami populāra un apmeklēta. Es pats adsense kontu esmu izveidojis pirms nepilna gada un ar katru mēnesi finansialā situācija adsense kontā uzlabojās. Tas ir izskaidrojams ar to, ka esmu guvis sava ziņā pieredzi un ir lielākas iemaņas veidot tādus rakstus, kas cilvēkus piesaista. Un kā zinams, jo lielāks mājas lapas apmeklejums, jo lielāki ienākumi. Tā arī principā ir vienīgā noslēpumu atslēga, lai varētu pelnīt ar google adsense.

Būtu interesanti uzzināt arī citu google adsense lietotāju pieredzi!

2 komentāri:

  1. Mēgināju piregistrēties Adsense programmā, bet es saņēmu vaurākkārtējas ateikuma vēstules, uzskaitītas bija problēmas kas manā blogā nepastāv. Varbūt kāds varētu pateikt iespējamo iemeslu? Lūk blogs www.vairak-naudas.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  2. Jāpalasa adsense noteikumi, taču man tādas aizdomas, ka tur bija punkts, kas aizliedz reklamēt azartspēles. Iespējams, ka tas ir iemesls, kādēļ adsense atsaka Jūsu mājas lapai.

    AtbildētDzēst