sestdiena, 2010. gada 2. oktobris

Ballīšu spēles

ballīšu spēles meitenēm
Ballīšu spēles (Kur investēt naudu? )

Spēlē piedalās vismaz divi pāri – divi vīrieši un divas sievietes. Visiem vīriešiem tiek iedota vienāda naudas summa. Nauda var būt gan papīra veidā, gan bleķa veidā. Jo dažādāka nauda, jo interesantāk. Kad nauda vienādā daudzumā ir izdalīta. Abi pāri cenšās naudu paslēpt vīrieša drēbēs, zem drēbem un visur kur vien var iedomāties. Kad nauda ir paslēpta, pretinieku sievietes pēc signāla sāk meklēt paspēpto naudu. Uzvar tas pāris, kurš visvairāk naudu ir atradis. Zaudētāju pāris ir sliktākais banķieru pāris.

Ballīšu spēles ( Lielais kodējs)

Lai spēlētu šo spēli ir nepieciešams alkometrs. Katram dalībniekam tiek iedota glāze ar vienādu alkoholisko dzerienu un vienādu tilpumu. Pēc glāzes iztukšošanas, ir jāpūš alkometrā. Uzvar tas, kuram tiek uzrādītas lielākās promiles. Glāzes tiek iztukšotas pa vienam, jo vienlaicīgi nav iespējams iepūst visiem dalībniekiem, ja ir tikai viens alkometrs.

Ballīsu spēles ( Rulete)

Spēlē piedalās seši dalībnieki, trīs meitenes un trīs puiši. Katram dalībniekam ir savs skaitlis no 1 līdz 6. Uz lapiņas no viens līdz seši tiek apzīmētas ķermeņa daļas, kuras būs jāskūpsta. Piemēram, 1-lūpas, 2-zods, 3-piere , 4-vaigs, 5-vēders, 6-roka. Uz otras lapiņas ir sarakstīti spēlētāju vārdi ar kārtas skaitli no viens līdz seši. Un tad var sākties spēle. Spēlētajs met metamo kauliņu. Pirmais cipars, kas uzkrīt, tas norāda, kas būs jādara. Tad met otro reizi, un otrais cipars norāda ar kuru tas būs jādara. Lai džekam nebūtu ar džeku, tad uz otrās lapiņas var rakstīt, divi skaitļi katram džekam un divi skaitļi katrai meitenei.

Ballīsu spēles (Jautājumi)

Katrs dalībnieks uz lapiņas vai uz vairākām lapiņām, atkarīgs no spēletāju daudzuma, saraksta jautājumus. Taču jautājumi tiek rakstīti tādi, uz kuriem pats dalībnieks varētu atbildēt vai gribētu atbildēt. Tad visus jautājumu lapiņas saloka un samet kādā kastē vai bļodā. Pulksteņa rādītāja virzienā, dalībnieki velk ārā pa vienai lapiņai un izlasot skaļi jautājumu, uz to arī atbild.



Lasi vēl -> Ballīšu spēles

Kādas Jūs ziniet ballīšu spēles?

5 komentāri:

  1. grupveida sekss rullē!

    AtbildētDzēst
  2. sex ir labs sex ir labs ja to dara mamma paps
    velc mani iekšā aaAAAAA
    2 sievietes un 50puiši
    sex ir labs sex ir labs ja to dari TU!!!
    nolaidies man bāzē ahā tu saprat pareiz
    jo sex ir labs sex ir labs ja to dara mamma paps
    vis sbgvnkjdas;kguadv=nb

    AtbildētDzēst
  3. Zinet varētu seksu telefonā..
    mas vārds karlīna un numurs-27888996
    nopietni un varam sarunāt arī manu best frend reičelu :)
    mmm... nu varat aju atbraukt pie manis
    Es svinēšu 5dien, plkst.16:00
    savās mājās, Mārupē, Zvaigžņu ielā 8
    ceru, ka varēsi ierasties.!
    P.S.-- paņem līdzi kreklu un šortus, no tādas drēbes ko nebūs žēl saslapināt. ;dd
    un, ja nevari ierasties zvani.-- 27888996
    + noteikts laiks līdz cikiem nav, ja vēlies vari palikt pa nakti. (paņem nepieciešamās mantas.)
    tad tiekamies:)

    AtbildētDzēst