svētdiena, 2010. gada 26. septembris

Krūšu muskuļu trenēšana

Krūšu muskuļi


krūšu muskuļu trenēsanaIr daudzi un atšķirīgi veidi kā var trenēt krūšu muskuļus. Lai process būtu veiksmīgāks, vingrinājumus ir ieteicams mainīt. Ja nav iespēja doties uz svaru zālēm, tad trenēšanās procesu var veikt arī mājās. Svaru zālēs, muskuļu trenēšana ir efektīgāka, jo tur ur iespējams darboties ar lieliem svariem. Īsāk sakot, rezultātu var sasniegt ātrāk pie mazāka laika patēriņa. Taču, arī mājas apstākļos ir iespējams trenēt krūšu muskuļus un citas muskuļu grupas.

Primitīvākie paņēmieni, kā trenēt krūšu muskuļus, ir atspiešanās guļus. Atspiesties guļus vajag ar vairākiem piegājieniem dienā un dažādos tempos. Sākotnēji, atspiesties guļus vajadzētu lēnā tempā. Vēlāk, šo tempu vajadzētu paātrināt. Un pašās beigās, tempu vajadzētu sajaukt, piemēram, trīs reizes ātri un vienu reizi ļoti lēni. Tāda veidā muskuļiem tiek dota lielāka slodze. Lai krūšu muskuļi iegūtu labāku formu, roku un kāju platums būtu jāmaina. Roku un kāju diapazons, varētu būt, sākot no pavisam plati, līdz pavisam kopā.
Otrs veids, kurš man patīk, lai varētu trenēt krūšu muskuļus ir, pievilkšanās. Jo pievelkoties, trenēt var ne tikai krūšu muskuļus bet arī veidot labus muguras muskuļus. Pievelkoties, tāpat kā atspiežoties, roku satvērienu vajadzētu mainīt. Un arī pievilkšanās tempu, laiku pa laikam, vajadzētu mainīt.

Svarīgi ir atcerēties, ka nevajadzētu vienu muskuļu grupu trenēt katru dienu. Muskuļiem ir jāatpūšas no slodzes pretējā gadījumā efektu nevar sasniegt, ja muskuļi pārāk tiek noslogoti un tiem neļauj atjaunoties. Varētu teikt, ka trenējoties muskuļiem rodās tādas kā kreveles un kā jau zināms brūcēm ir jāsadzīst un ir vajadzīgs laiks. Tāpēc ieteicamais variants krūšu muskuļu trenēšanai ir vienu reizi nedēļā, bet ar lielu slodzi.

Man vienmēr ir paticis trenēt krūšu muskuļus, jo tas man labi padodas. Tā ir viena no muskuļu grupām, kas man attīstās diezgan ātri. Krūšu muskuļi dod tādu labu vizuālo efektu. Krūšu muskuļu trenēšana nav viegls darbs, bet ar pacietību un smagu darbu effektu var panākt. Tiem, kam grūtāk iet, var pamēģināt palietot kādu laiku speciālos kokteiļus muskuļu masas palielināšanai. Ilgstoši nav ieteicams lietot, jo baigi veselīgie viņi nav.

Lasi tālāk -> Muskuļu trenēšana mājās

Kā var uztrenēt muskuļus?
Galvenais noteikums ir neatlaidība, smags darbs, veselīgs dzīves veids un labs miegs. Nepietiek ar to, ak fiziski strādājiet, svarīgi ir arī labi atpūsties un atgūt spēkus. Liela nozīme ir arī tam, kādu pārtiku izvēlaties. Svarīgi ir ēst veselīgi, dārzeņus un augļus. Augļos ir ļoti daudz vitamīnu, kuri ir nepieciešami mūsu organismam. Vēl ir nepieciešams uzņemt pietiekamā daudzumā ūdeni. Vislabāk ir izvēlēties tieši ūdeni, nevis gāzētos dzērienus vai sulas.

Kā trenēt muguras muskuļus?

Kā trenēt vēderpresi?

Kāju muskuļu trenēšana

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru