pirmdiena, 2010. gada 30. augusts

Darbs internetā atsauksmes

Darbs internetā mūsdienās ir ērts veids kā papildus piepelnīties vai arī strādāt patstāvīgi. Lai veiksmīgi uzsāktu darbu internetā ir nepieciešams veids kā saņemt nopelnīto naudu. Lai saņemtu nopelnīto naudu ir nepieciešams PayPal konts, kas ir atzīts visā pasaulē kā drošākā un ātrākā interneta norēķinu sistēma. Tātad pirmais solis ir izveidot PayPal kontu: 1) Veidot Paypal kontu var šeit -> PayPal

Kad PayPal konts ir izveidots, Jūs iegūstiet tā identifikāciju. Reģistrējoties mājaslapās kuras piedāvā strādāt internetā, tās parasti pieprasa PayPal kontu uz kuru tiks sūtīta Jūsu nopelnītā nauda. Tā kā PayPal konts Jums ir, atliek tikai to norādīt. PayPal konts tiek norādīts ar e-pasta adresi, kuru reģistrējoties Paypal esat norādījis.


Darbs internetā

Tas sastāv no dažādām nozarēm. Taču viena no galvenajām nozarēm ir reklāmu mārketings. Darbs internetā var būt arī saistīts ar preču vai pakalpojumu pārdošanu, par ko Jūs saņemiet atlīdzību. Taču vieglākais veids kā pelnīt internetā ir reklāmu mārketings. Tur nekas daudz nav jāsaprot, viss kas ir jādara, jāaplūko reklāmas par ko Jums maksā naudu. Patiesībā Jūs dariet melno darbu, jo projekti, kas piedāvā šādas iespējas pelna daudz reizes vairāk kā Jūs. Šādos projektos cilvēki ievieto reklāmas, lai piesaistītu cilvēkus sev interesējošam produktam vai pakalpojumam un samaksā naudu tai mājas lapai, kurā šī reklāma ir ievietota. Tad ir Jūsu gājiens, Jūs esat klients, kurš interesējās par ievietotām reklāmām tās apskatot. Projekts kurā šī reklāma ir ievietota, Jums samaksā nelielu daļu par to ka Jūs šo reklāmu esiet aplūkojies. Tas arī ir viss kas jādara un nekāda lielā āķa te nav. Ar darbu internetā es nodarbojos jau vairāk kā trīs gadus. Un pieredze ar katru gadu aizvien pieaug.

Vienīgā lieta, kas būtu jāievēro, ka jāzin kuram projektam var uzticēties un kuram nē. Pirmie kritēriji pēc kā to var noteikt, ir darba samaksa par apskatīto reklāmu. Ja par apskatīto reklāmu maksā vairāk kā $ 0.08, tad šis projekts jau ir diezgan riskants.

Taču es varu ieteikt drošu un uzticamu projektus, kurā es jau darbojos ilgu laiku. Manuprāt, viens no labākajiem PTC projektiem ir neobux. Neobux es darbojos jau ilgu laiku un izmaksas viņi veic ļoti ātri, vienas dienas laikā. Lai reģistrētos projektā ir jāuzspiež uz bannera.

Vidēji reklāmas dienā ir 4-5, izmaksā naudu kad ir sakrāti $ 2. Par vienu reklāmu maksā $ 0.01.

Darbs internetā nav sarežģīts, tas pat ir diezgan interesants, jo bieži apskatot reklāmas var uzzināt jaunas lietas par piedāvātiem pakalpojumiem vai produktiem. Lai veiksmīgi strādātu internetā ir nepieciešama neatlaidība.

Es nesaku ka ar šo projektu Jūs tagad pelnīsiet lielo naudu. Šeit vairāk es gribēju parādīt, ka tāda iespēja pastāv un ka peļņa internetā ir pavisam reāli. Jums ir jāmeklē vēl vairāk šāda veida projekti kuros iesaistīties, šeit es minēju, manuprāt, labāko.

Kā jau minēju darbs internetā nenozīmē tikai reklāmu apskatīšanos, tas ir kas vairāk. Darbs internetā dod neatkarību un brīvības sajūtu.

Es domāju, ka vēl drīzumā es uzrakstīšu par peļņas iespējām internetā, jo peļņas iespējas internetā nebeidzās tikai ar reklāmu apskatīšanos, lai gan tas nav no tiem sliktākajiem veidiem. Darbs internetā ir ļoti plāšs jēdziens.

Te būs daži izmaksu pierādījumi saistībā ar darbu internetā.

1)




darbs interneta 2)

darbs interneta

Darbs no mājām

32 komentāri:

  1. Labdien!
    Esmu iesācējs un arī nemaz tik jauns vairs.
    Atradu sait uz PayPal, visu sapratu, bet beigās pašā apakšaparādās AMERIKAN EXPRESS, MASTERCARD un citas. Vai tas nozīmē, ka man jābūt kadai no šīm kartēm, jo man patreiz ir MAESTRO, bet tādas tur nav.
    janislej@inbox.lv

    AtbildētDzēst
  2. Cik man zināms, tad paypal MAESTRO arī pieņem.

    AtbildētDzēst
  3. Laba iespēja nopelnīt..Protams pati sākumā tam neticēju..jo likās pilnīgi muļķīgi..bet izmēģināju..un noticēju tikai tajā brīdī kad man parādījās pirmā naudiņa!:) Sīkāk un konkrētāk http://pelnivairak.do.am/ Veiksmīgu naudas pelnīšanu!

    AtbildētDzēst
  4. man banka ir ge money ka lai es dabuju naudu tad?

    AtbildētDzēst
  5. Vajag izveidot paypal kontu www.paypal.com, kurā piesaita VISA karti. Attiecīgi pēc tam būs iespējams pārskaitīt uz bankas kontu.

    AtbildētDzēst
  6. Šeit kkas tuvāk patiesībai http://www.nopelniinterneta.com/

    AtbildētDzēst
  7. Piereģistrējies un pelni.http://exactstock.ru/?ref=jk2i1lROww Viņi paši pelna tev naudu,dot 20$ bonusu,tikai katru dienu jāpiereģistrējas pie brokera kreisajā pusē ,lejā.Ja gribēsi noņemt naudu ,bet prasīs kaut kādu priekšapmaksu tad tas ir lohatrons.esmu tur 3 dienu ,katru dienu nauda pieaug apmēram pa 5$.Mēģināt var ,katru dienu veltīt 2minūtes.Tāpat sēžam pie tiem datoriem.

    AtbildētDzēst
  8. Visi saiti kas beidzas ar do.am ir krapnieku "piramida" tur neko nevar nopelnit.Tas ir tas pats kas nopirkt saistosas un interesantas gramatas vacinu bez pasas gramatas.

    AtbildētDzēst
  9. Piereģistrējies un pelni. http://exactstock.ru/cab.php?ref=T6Yv7MK5Tv Viņi paši pelna tev naudu,dot 20$ bonusu,tikai katru dienu jāpiereģistrējas pie brokera kreisajā pusē ,lejā.Ja gribēsi noņemt naudu ,bet prasīs kaut kādu priekšapmaksu tad tas ir lohatrons.esmu tur 5 dienu ,katru dienu nauda pieaug apmēram pa 3 $.Mēģināt var ,katru dienu veltīt 2minūtes.Tāpat sēžam pie tiem datoriem.

    AtbildētDzēst
  10. Darbs. Dross. Parbaudits. Pelni naudu ari tu, un palidzi citiem!!! Reģistrējies http://www.surfjunky.com/?r=Dianocka

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā var ar tevi sazināties? Mans e-pasts kkrriissttiinnee@inbox.lv

      Dzēst
  11. Es pati ar neticu, pirmo reizi saņēmos pamēģināt, jo sēžu ar mazo mājās, ja varat piereģistrējaties
    http://Surveys-Faq.com?ref=2728861
    jāsakrāj 1000dolāri, pagaidām man ir ap 600, gribas ātrāk saprast vai šim var ticēt.
    pēc tam tepat atstāšu arī komentāru, ja negribat reģistrēties, tik un tā pēc kāda laika ienāciet, uzrakstīšu kā beidzās mans eksperiments!
    Ja kas var arī uz kaste13r@gmail.com rakstīt!

    AtbildētDzēst
  12. Vēlies strādāt internetā mājās, tad lūdzu šis ir īstens darbs kurā varēsi pelnīt naudu, nekāda klikšķināšana vai kas tāds, kur nevar nopelnīt, nav pārāk grūts, visu var iemācīties. Ja interesē tad rakstiet uz skype Skorpions1007 vai e-pasta adresi krastkalni@inbox.lv

    AtbildētDzēst
  13. Labdien, TIEŠĀM REĀLA IESPĒJA NOPELNĪT
    Vēlos Tev piedāvāt VIENREIZĒJI INTERESANTU, BEZMAKSAS un DROŠU Projektu! Ja tev, gadījuma tas neinteresē, tad lūdzu pārsūti manu piedāvājumu saviem draugiem, kuriem tas liksies interesanti.
    PELNI NAUDU AR WAZZUB, PIESAISTOT CILVĒKUS UN NEIEGULDOT NE SANTĪMA!
    [REGISTRĒTIES WAZZUB]- http://signup.wazzub.info/?lrRef=465a4421
    Wazzub ir pati interesantākā parādība internetā uz šo brīdi!
    1.janvārī 2012 gadā sāka savu startu jauns globāls projekts WazzUB! Šodien Tu to uzzināji viens no pirmajiem! Izmanto šo priekšrocību tūliņ pat un sāc rīkoties!

    Tas ir visiem zināms fakts, ka tādas kompānijas, kā Google vai Facebook nopelna miljardus dolāru tikai tāpēc, ka mēs interneta lietotāji lietojam viņu piedāvātos pakalpojumus. Ir pienācis laiks saprast, ka mēs beigu beigās varam izlemt, kurš pelnīs vairāk naudu! WAZZUB ir pirmā globāla mēroga kompānija, kura mums maksās naudu tikai par to, ka mēs izvēlējāmies WAZZUB, kā mūsu interneta pārlūka programmas galveno mājas lapu. Tas ir viegli un tik vienkārši: Mūsu uzdevums ir popularizēt un izplatīt Wazzub vārdu cik vien tuvu un tālu ir iespējams. Jo vairāk cilvēku jūs uzaicināsiet WazzUB ģimenē līdz 1.aprīlim 2012 gadam, jo vairāk naudas jūs nopelnīsiet pēc tam katru mēnesi! Piemēram: Ja jūs uzaicināsiet tikai 5 cilvēkus pievienoties un viņi izdarīs to pašu 5 līmeņu dziļumā, jūs varēsiet pelnīt apmēram $4000 katru mēnesi visu savu mūžu neko nedarot , izņemot to ko jūs jau tā darāt katru dienu internetā. Iedomājaties, kas notiks ja jūs uzaicināsiet 10 cilvēkus? Jūsu peļņa vienkārši uzsprāgs! Nav nekādu ierobežojumu, jo vairāk cilvēku jūs uzaicināsiet, jo vairāk jūs nopelnīsiet!
    Tas ir pavisam vienkārši… Reģistrējies jau tagad: http://signup.wazzub.info/?lrRef=465a4421
    [REĢISTRĒJIES WAZZUB ŠEIT]

    AtbildētDzēst
  14. http://www.surfjunky.com/?r=yanaicecream pelniet naudu mīļie šeit

    AtbildētDzēst
  15. Visiem zinamas tadas kompanijas ka Google, Yandex, kas pelna miljardus dolaru pateicoties toem, kas tas izmanto ka majas lapu. paslaik pasaules tirgu iziet jauna sistema Wazzub, kas stradas pec Google tehnologijas, bet atdos 50% savu ienakumu lietotajiem, t.i., maksas par katru piesaistito cilveku.
    Registracija Wazzub paslaik notiek tikai pec uzaicinajuma. Luk, saite registracijai:
    signup.wazzup.info/?IrRef=f938ca2e
    ( izveidot e-pastu gmail.com)

    AtbildētDzēst
  16. Tiešām laba iespēja nopelnīt..Protams pati sākumā tam neticēju..jo likās pilnīgi muļķīgi..bet izmēģināju..un noticēju tikai tajā brīdī kad man parādījās pirmā naudiņa!:) Pamēģini arī tu, piereģistrējies un sāc pelnīt 2 USD par katru klikšķi:http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=rottabonija
    Veiksmīgu naudas pelnīšanu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vai ir iespeja ka sazinaties lai ko uzinatu vairak par visu so (k.kopins@inbox.lv

      Dzēst
  17. Te jau galva griezas jau lasot komentarus.Ta isti ari nesapratu ar ko sakt!

    AtbildētDzēst
  18. Bezmaksas reģistrācija! Pelni ielogojoties, pat nekas nav jādara. Super! Pamēģini!http://www.surfjunky.com/?r=vaverens69

    AtbildētDzēst
  19. Reala ispeja nopelnit http://www.fiveaclick.com/index.php?ref=Apolio
    ,no sakuma neticeju kamer nesanemu pirmo piki pamegini

    AtbildētDzēst
  20. Vai ko nopietnāku un taustāmāku negribi?

    Es izmēģināju vairākus veidus, bet tikt pie naudas ātri bija nereāli. Tad nu meklēju tālāk, līdz atradu.

    Mani galvenie nosacījumi interneta projektiem bija - maksimāli lielāki procenti, ātra peļņas gūšana un bez riska.

    Teiksi, tādu nav! Nē, ir gan! Un labu labais - peļņu jau saņēmu otrā dienā. Galvenais, ka droši, ātri un bez riska!

    Mans sponsors viena mēneša laikā nopelnījis jau pāris tūkstošus dolāru. Tu arī gribi?
    Sīkāk e-pastā: vintavi9@gmail.com

    AtbildētDzēst
  21. http://cash111.com/ref.php?page=act/ref&invcod=79392

    AtbildētDzēst
  22. SIS nu dien ir smiekligakais veids ka var nopelnit 15$
    http://cash111.com/ref.php?page=act/ref&invcod=113002

    AtbildētDzēst
  23. Reāla iespēja kā nopelnīt bez nekādiem apmānīšanas mēģinājumiem, bez nekādiem ieguldījumiem, jo NAUDIŅA SĀKS PILDĪT JŪSU MACIŅU !Jums ir vajadzīgs tikai internets un viss sāks iet no jūsu rokas! Sīkāk man uz ēpastu- delfinerijs@inbox.lv

    AtbildētDzēst
  24. Varbūt kādam tas intresē:
    Šī ir droša kompānija, kas darbojās jau 50 gadus!

    mans-amway.1s.lv
    https://www.amway-latvia.com/

    AtbildētDzēst
  25. Cik reklamas man jaapskatas, lai iegutu 2$? Man liekas 200, un ja diena ir 4-5 reklamam tad es 2$ krāšu vairāk par mēnesi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši tā, taču tas jau būtu muļķīgi darboties tikai vienā projektā. Tas ir tikai loģiski, ka ar vienu mājas lapu nav iespējams nopelnīt sakarīgu naudas summu. Ir jāreģistrējās ļoti daudzās mājas lapās, lai pelnītu.

      Dzēst
  26. Pirms kāda laika meklējot papildus iespējas nopelnīt uzdūros līdzīgam sludinājumam, kā šis. Kurā bija teikts, ka ieguldot tikai 1,50 EUR un izpildot visus zemāk aprakstītos norādījumus, ir iespēja nopelnīt vairākus tūkstošus mēnesī. Nekad nebiju pievērsusi šādiem sludinājumiem uzmanību, domājot, ka tā ir tādu lētticīgo ķeršana, tomēr šoreiz nolēmu pamēģināt, jo ja tā padomā neko, izņemot tos 1,50 EUR, nezaudēšu. Tā paskatījos vai man ir saglabājusies PayPal adrese un ieraudzīju, ka tur ir tieši 1,50 EUR. Tad nu nolēmu, ka acīm redzot man tiešām jāpamēģina. Uz labu laimi izpildīju visus norādījumus un tad par to piemirsu.
    Pēc laba laika, kad atcerējos, ka esmu ko tādu darījusi, nolēmu ieskatīties savā interneta maciņā, pat necerot, ka tas patiešām būs nostrādājis. Bet ieraudzīju, ka tas tiešām ir nostrādājis. Tiesa gan tur nebija tūkstoši, bet savu ieguldījumu biju atguvusi vairāk kārt. Pat neievietojot visos 200 interneta saitos, kā bija norādīts. Tā, saprazdama, ka tas strādā turpināju iesākto.
    Tagad katru dienu manā maciņā ienāk nauda.

    Tātad, ja arī Jūs vēlaties, neskatoties uz šaubām pamēģināt tad, lūk, norādījumi, kas Jums jāizdara:

    1. reģistrēties paypal.com
    2. naudas pārsūtīšana:

    uz katru no šiem e-pastiem naudas pārsūtīšanas sadaļā jāpārsūta 0,15 centi secībā no 1. līdz 10. Galvenais nejaukt secību, savādāk visa ķēde tiks pārrauta un sistēma nenostrādās, tāpēc esiet uzmanīgi. e- pasti ir sekojoši:

    1. lilmachineok1@mail.com
    2. afrodite-maza@inbox.lv
    3. fatmanscope@gmail.com
    4. markbronson69@yahoo.co.uk
    5. zhundastocks@inbox.lv
    6. ed-c@inbox.lv
    7. robitaills@gmail.com
    8. moonlight1002@inbox.lv
    9. krista1977@inbox.lv
    10. elizabete_3@inbox.lv

    Uzmanību svarīgs mirklis!!!
    Pārsūtot 0,15 centus katram maciņam tas ir jādara sekojošā veidā.
    Izvēloties "Send money" pie pārsūtīšanas veida kur rakstīts "Purchase" (zemāk būs goods, ebay items un services) jāpārslēdz uz "Personal" sadaļu (tad būs rakstīts Gifts, living expense, payment owed un other) ir jāizvēlās GIFT. Tad netiks ņemta nekāda komisija Jums un saņēmējam. Esiet uzmanīgi.

    3. Izveidojiet līdzīgu tekstiņu kā šis, varat arī nokopēt manējo un saglabāt. Kopētajā tekstā izdzēsiet no maciņu saraksta PIRMO(AUGŠĒJO ) maciņa epastu un pārvietojiet 2.maciņu pirmajā vietā, kuru jūs izdzēsāt, 3.maciņu otrajā vietā, 4.maciņu trešajā, 5.maciņu ceturtajā, 6.maciņu piektajā, 7.maciņu sestajā, 8.maciņu septītajā, 9.maciņu astotajā, 10. maciņu devītajā, bet 10.rindiņā, kas tagad ir tukša, ierakstiet SAVA PayPal maciņa epastu!!!

    4. Izvietojiet savu sludinājumu vismaz 200-300 forumos un ziņu vietnēs. Atcerieties, jo vairāk vietās jūs to izvietosiet, jo lielāki būs jūsu ienākumi, un šie ienākumi ir tieši atkarīgi no jūsu darbības. Izvietojot savu sludinājumu, nerakstiet "Viegli nopelnīt miljonu", "Milzīga nauda mēneša laikā" u.tml. Tas ir pārspīlēti. Tomēr šī sludinājuma izvietošana 200 forumos, pat vismazāk apmeklētajos, garantē jums ienākumus ap 2800 EUR mēnesī - KĀ MINIMUMS!!! Tikai 2 mēnešu laikā! Jo vairāk izvietosiet, jo lielāki ienākumi (turklāt ģeometriskā progresijā).

    ATCERIETIES!!! Šis bizness turpina pastāvēt un uzplaukt tikai, pateicoties DALĪBNIEKU GODĪGUMAM UN NOPIETNĪBAI. Tātad, kad jūs sasniegsiet pirmo pozīciju, jūs saņemsiet vairākus tūkstošus eiro tikai kā SARAKSTA IZVEIDOTĀJS! Tas maksā tikai 1.50 EUR un ne visai lielas pūles.Galvenais – tas STRĀDĀ!!! Dariet to tūlīt, neatliekot uz rītu, jo laiks = nauda!!! Un mazliet pastrādāt tomēr vajadzēs. Cilvēki ir jāieinteresē. To var darīt, izsūtot vēstules un izvietojot sludinājumus specializētajās mājas lapās darba meklētājiem, forumos, ziņojumu vietnēs. Tur viss ir JŪSU rokās, ESIET DROŠI! Jo neko citu kā 1.50 EUR jūs nevarat zaudēt! Katru dienu Latvijā rodas 200-5000 jaunu Interneta lietotāju. Veiksmi Jums!
    Mendi

    AtbildētDzēst



  27. 100 % garantiju kredīta piedāvājums pieteikties
    Mēs piedāvājam aizdevumus tiem, kam nepieciešams finansējums , lai atrisinātu savas problēmas . Ja jums ir nepieciešams finansējums , sazinieties ar mums pa
    e-pasts : allenthy1@hotmail.com

    AtbildētDzēst
  28. Nepieciešams steidzami kredītu vai Ziemassvētkos gadījumā
    tāpēc sazinieties ar mums tagad pie josedennison007@gmail.com

    Nepieciešams kredīta summa:
    Valsts:
    ilgums:
    Tālruņa numurs:
    Sex / dzimums:

    AtbildētDzēst
  29. Sveiki,
    Tas ir, lai informētu plašu sabiedrību, ka Mabel Hernandez kundze, privāts aizdevumu aizdevējs ir atvērt finanšu iespēju ikvienam, kam vajadzīga nekādu finansiālu palīdzību. Mēs dodam no aizdevuma pie 2% procentu likmi privātpersonām, uzņēmumiem un uzņēmumiem saskaņā ar skaidru un saprotamā veidā un stāvoklī. sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: (mabelhernandezloan@gmail.com)

    AtbildētDzēst