piektdiena, 2010. gada 2. aprīlis

Spēles ballītei

Lai ballītes jeb tusiņi būtu interesantāki, tad vajag izdomāt kaut ko atraktīvu un kaut ko tādu, kas varētu patikt visiem. Spēles, kuras varētu spēlēt ballītēs ir atkarīgs no tā, kāda ir kompānija, vai tā ir ballīte tikai meitenēm jeb puišiem vai visiem kopā. Viena no ballīšu spēlēm varētu būt pokers. Pokers mūsdienās jau ir palicis pietiekoši populārs, jauniešu vidū un netikai. Interesantāk ir spēlēt, ja ir žetoni, taču ja žetonu nav, tad žetonus var aizstāt ar sērkociņiem. Pokera noteikumi ir ļoti vienkārši, taču ja kāds vēl nemāk spēlēt pokeru, tad noteikumus var atrast internetā. Lai būtu interesantāka spēlēšana, tad šo spēli var spēlet vai nu uz naudu vai arī uz kaut ko citu, piemēram, uz izģērbšanos vai uz kaut kādām darbībām.
Vēl laba ballīšu spēle ir alkoholiskais šahs, dambrete vai cirks. Spelē ir tiesi tāda pati, kā parastais cirks vai šahs, taču starpība ir tāda, ka uz galda figūru vietā atrodās glāzītes ar alkoholisko dzērienu. Ja spēlē spēli šahs, tad dzer tas kuru nokauj, dambretē ir ļoti līdzīgi. Šādas spēles ir iespējams iegādāties internetā vai arī kādā spēļu veikalā.

Spēles ballītei priekš vairākiem cilvēkiem:

Vēl interesanta ballīšu spēle ir party alias. Ir vairāku veidu alias spēles, taču priekš ballītēm derēs tieši party alias. Spēles ideja ir tāda, ka ir smilšu pulkstenis un kartiņas ar vārdiem. Cilvēki sadalās komandās, un kāds no komandas izvelk kādu no kartiņām. Tas kurš izvilcis kartiņu, jāmēgina izstāstīt komandas biedriem to vārdu, kas ir ierakstīts kartiņā. Drīkst runāt un stāstīt par to vārdu, kas ir kartiņā, bet nedrīkst nosaukt, kas tas ir jebkurā valodā.
Arī klasiskā spēle monopols ir tīri interesanta, ko var uzspēlēt ballītē. Lai gan spēle ir ļoti ilgi spēlējama.
Laba ballīsu spēle ir alus ping pongs, spēles ideja ir tāda, ka ir speciāla virsma, ko var nopirkt veikalā. Uz virsmas atrodas alus glāzes. Katrā virsmas galā ir kādas sešas alus glāzes. Spēlētāji stāv viens otram pretī un jātrāpa ar ping pong bumbiņu pretinieka alus glāzē, ja trāpa tad pretinieks alus glāzi izdzer. Bumbiņa jātrāpa ar atsitienu pret virsmu. Ja labi grib, tad šādu virsmu var izveidot pats.
Vēl laba ballīsu spēle dzēku kompānijā ir šāda, ka met metamo kauliņu un tāds skaitlis cik ir uzkritis, tik reizes atspiežās. Ja kāds no spēlētājiem vairs nav spējīgs atspiesties jau pēc kādas entās reizes, tad viņām kaut kas ir jāizdara. To kas ir jāizdara vienojās spēles sākumā. Uzvar tas, kurš palicis pēdējais un tas ir izturības spēles uzvarētājs. Ja nav metamais kauliņš, tad metamo kauliņu var aizvietot ar kārtīm. Kāršu skavā atstāj kārtins no 1- Kungam, var arī atstāt visas. Ja izvelk kalpu – 11, dāma -12, kungs -13, tūzis -14, un ja ir džokers, tad spēlētājs var nepiepumpēties.

Lasi tālāk -> Ballīšu spēles

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru