trešdiena, 2010. gada 24. marts

Kempings leiputrija atsauksmes


kempings leiputrija

Pāgājušo pavasari biju aizbraucis uz kempingu Leiputrija, un domāju, ka šo pavasar es tur atgriezīšos. Kempings ir atvēries tikai, pagājušā gada pavasarī. Es pie viņiem biju pirmais klients. Kad es tur biju, viss vēl kārtīgi nebija pabeigts. Kempings vēl bija būvēšanas stadijā. Man kā sezonas pirmajam klientam, vienmēr tiek piešķirta lieliska atlaide. Par četrvietīgu mājiņu būtu jamaksā 25 Ls, taču man nācas samaksāt tikai 13 Ls.

Kempinga Leiputrija, adminstratori solīja, ko līdz nākošā gada pavasarim, kempings būsot pilnībā gatavs. Vieta tiešām ir ļoti lieliska, priekš atpūšanās. Kā arī apkalpošana ir ļoti laba. Cenas arī ir pietiekami draudzīgas. Kad es tur biju, tad kempingā vēl nebija sabūvēti atpūtas laukumi. Kā piemēram, basketbola laukums, volejbola laukums un citas atpūtas iespējas.

Kempings Leiputrija, piedāvā dažāda lieluma mājiņas par dažādām cenām. Piemēram astoņvietīga mājiņa, tiek piedāvāta par 32 Ls. Divvietīgas mājiņas, tiek piedāvātas par 14 Ls. Manuprāt, tas ir pat ļoti lēti. Pastāv arī iespēja noīrēt pirti vai saunu. Kempings Leiputrija, piedāvā arī šādas izklaides iespējas, kā piemēram, novuss, biljards, šaušana mērķī ar skrotīm, šautriņu mešana. Ir iespējams izīrēt dažādus sporta inventārus. Pastāv iespeja, braukt ar kvadrociklu pa, kempinga Leiputrija, speciāli izbūvēto trasi. kempingā Leiputrija, ir arī peldvietas. Kempingā atrodās speciāli izbūvēta peldvieta.

Pastāv iespēja rīkot sporta spēles vai biznesa sanāksmes. Kempings Leiputrija, piedāvā arī, Viesu namu. Kempinga teritorija ir ļoti liela, un vieta pietiek pilnīgi visiem. Sīkāk par kempinga piedāvātajām iespējām un cenām variet izlasīt šeit -> Leiputrija

Visnotaļ šī ir laba vieta atpūtai un visiem iesaku. Esmu braucis vairākus gadus pēc kārtas un ir tikai labas atsauksmes.

Vēl kāds labs kempings Sniedzes

1 komentārs:

  1. Paldies "Talismans" par labiem vārdiem. Tik tiešām nu jau esam uzsākuši savu 2. sezonu un kempings ir pilnībā funkcionējošs. Ir gan bērnu rotaļu laukums, jauns dīķis ar peldvietu, jaunas piknika vietas utt. Visiem viesiem ir pieejamas tualetes, dušas un virtuve.
    Protams, ka arī šobrīd vēl noris darbi, jo tā tam ir jābūt - ceram, ka nekad neapstāsimies attīstībā :)
    Šobrīd darbojamies pie 2 baseiniņu izbūves pie latviešu pirts, kā arī šogad plānojam kempingā ieviest veļas mazgājamo telpu (vairāk aktuāli ārvalstu tūristiem) un uz rudens pusi arī indiāņu pirti.
    Vēl, protams, klāt nācis daudz mazo, patīkamo sīkumu: plauktiņi mājiņās, ledusskapji mājiņās, bērniem platformiņas, kur pakāpties, lai ērti piekļūtu izlietnēm utt. Ir arī veikaliņš, kurā var iegādāties dzērienus, saldējumu, alu, uzkodas. Un pat ja atbrauksit uz mūsu "dziļajiem laukiem" bez nekā ēdama, tad vismaz kādu saldēto produktu, ko pagatavot virtuvē, varēsit iegādāties. Ciest badu nevienam neļausim :)

    Paldies vēlreiz par labiem vārdiem un esiet mīļi gaidīti "Leiputrijā".

    AtbildētDzēst