otrdiena, 2010. gada 16. februāris

Filma Все умрут,а я останусь

Filmā Все умрут,а я останусь ir stāsts par trīs meitenēm, kuras ir draudzenes. Lai gan filmas gaitā daudz kas mainijās. Kārtējā filma par vardarbību ģimenē, vēlme izdarīt pašnāvību, alkohols, sekss, zālīte, nodevība. Visas trīs meitenes pamatīgi iekrita. Visas vēlējās doties uz skolas diseni un beigu beigās tā arī izdarīja. Taču diskotekā viņas nebija kopā, viņas bija pasķīrušās un katrai tad nu bija savi piedzīvojumi. Viena no meitenēm tika piedzirdīta. Otra sapīpejās zālīti, bet trešai meitenei bija viens ātrais sekss. Čalim interesēja tikai viens un kad dabūja to ko gribēja, meitene vairs nebija vajadzīga. Filmas Все умрут,а я останусь sižets galvenokārt ir par jauniešu dzīvi skolā un lietām kas ap to grozās.

Все умрут,а я останусь 2008. gada filmas kadri:

Все умрут,а я останусь


Все умрут,а я останусь


Все умрут,а я останусь


Filmas Все умрут,а я останусь ieskats:



Aktieri - Polina Filonenko, Agniya Kuznetsova, Olga Shuvalova, Yuliya Aleksandrova, Donatas Grudovich, Anastasiya Zabadaeva, Olga Lapshina, Aleksey Bagdasarov, Irina Znamenshchikova un citi.

Filma man patika, jo tājā tiek atspoguļots diezgan interesants stāsts par dzīvi skolā, par pusaudžu problēmām, ballītēm. Labprāt noskatītos vēl kādu līdzīgu filmu, ja kāds zin varbūt var ieteikt? Būtu interesanti, ja tiktu uzfilmēta Все умрут,а я останусь 2. Patika jauno aktrišu tēlojums un tas, ka nebija nekādas cenzūras, viss bija dabīgi bez pārlieku liekiem samākslotiem tekstiem. Tas ir tas, kas man patīk šāda veida filmās, ka tās tiek pielīdzinātas reālajai dzīvei bez liekiem uzspēlējumiem un samākslotības. Latviesu valodā šo fiilmu sauc - visi nomirs bet es palikšu. Nosaukums filmai ir diezgan spēcīgs, tieši tāpat kā pati filma. Vēl par skolas dzīvi ir laba filma, kura saucās klass. Diezgan traģiska, taču balstītas uz patiesiem notikumiem, kas šo filmu padara vēl interesantāku un īpašāku.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru