piektdiena, 2010. gada 8. janvāris

Reklāma internetā

Reklāma internetā paliek aizvien populārāka. Cilvēki mūsdienās savus pakalpojumus vai preces var ļoti viegli un ērti reklamēt internetā, avīzēs, radio vai televīzijā. Ir maksas un bezmaksas reklāma internetā, un nevienmēr maksas reklāma būs tā effektīgākā. Tas viss ir atkarīgs, kā tas tiek pasniegts.Reklāmas ievietošana internetā ir pavisam vienkārša, taču samaksa par šo pakalpojumu ir viss dažādākā. Pakalpojumu cena pārsvarā ir atkarīga no tā cik cilvēkiem tiks piedāvāts aplūkot Jūsu reklāmu. Lielie mājaslapu portāli, kā tvnet vai draugiem.lv, kur dienā apgrozās ļoti liels apmeklētāju skaits, par reklāmas ievietošanu internetā prasa diezgan pamatīgas summas. Taču ievietojot reklāmu mazāk apmeklētās mājaslapās, cenas būs pavisam draudzīgas. Reklāmas iedalās dažādos veidos. Zināmākie reklāmu veidi ir, samaksa par rādījumu skaitu, samaksa par reklāmas vietu uz konkrētu laiku, samaksa par reklāmas atvēršanu jeb nospiešanu uz tās. Pēdējais veids, manuprāt, ir viss labākais un cik zināms, tad arī viss lētākais. Jūs maksājat tikai par to, ka cilvēks ir atvēris Jūsu reklāmu, bet tiem, kam sī reklāma tiek rādīta, bet viņi nav atvēruši šo reklāmu, tad par tiem Jūs nemaksājat.

Šādu reklāmas veidu piedāvā draugiem.lv, kā arī google adwords un citi līdzīgie projekti.

Kādu labumu dod reklāma?

Ar reklāmas palīdzību Jūs variet iegūt sev nepieciešamo auditoriju, kādai precei vai pakalpojumam, ko Jūs piedāvājiet. Ja iet runa par kādas mājaslapas reklamēšanu, tad reklamēt internetā, tas būtu viss prātīgāk. Ar reklāmas palīdzību Jūs variet iegūt savai mājaslapai lielāku apmeklējumu, tādā veidā panākot mājaslapas popularitāti.

Ar reklāmas palīdzību internetā, pēdējā laikā bieži tiek pārdoti dažādi pakalpojumi. Kā piemēru varētu minēt Lattelecom vai kādu citu zināmu kompāniju.

Ja turpina runāt par reklāmām internetā, kuras ir lētas un efektīgas, tad tās ir reklāmas par kurām jamaksā tikai tad, ja kāds to atver. Šādu pakalpojumu sniedzēji ir diezgan daudz, taču vienu no viņiem variet atrast šeit ->Reklāma internetā . Samaksa par 1000 lietotāju apmeklējumiem ir tikai 8 Ls. Manuprāt priekš reklāmas internetā, tas ir diezgan lēti. Un kā jau minēju, tieši šis reklāmas veids ir viens no efektīgākajiem internetā.

Ja iet runa par portāliem, kurās arī ir iespējams ievietot reklāmu, tad varu teikt uzreiz, ka lielos portālos par reklāmas ievietošanu, Jums nāksies šķirties no lielām summām. Tas ir tādēļ, ka lielos portālus kā piemēram tvnet, apmeklē katru dienu ļoti liels skaits cilvēku. Līdz ar to, par reklāmu nāksies maksāt lielu summu. Lielie portāli arī piedāvā dažādus reklāmu veidus.

Ne vienmēr ir svarīgi izvietot reklāmu par dārgu naudu lielajos portālos, bieži vien ir labs risinājums izvietot reklāmu par krietni lētāku cenu mazākās mājas lapās. Šāds risinājums pat bieži vien ir labāks.


Kur izvietot internetā bezmaksas reklāmu?
Bezmaksas reklāmu variet izvietot savā mājas lapā vai blogā. ja Jums tāda nav, tad ir pienācis laiks sev tādu izveidot. Internets sniedz lielisku iespēju reklamēties un tas notiek daudz ātrāk nekā ar citām metodēm. Internets mūsdienās ar sociālo tīklu palīdzību spēj ziņas nodot tik ātri, cik vien tas ir iespējams, kā arī tas tiek darīts pa visu pasauli.

1 komentārs:

  1. 26238081 Sniedzam Evakuatora pakalpojumus. Vedam-bobkatus, -ekskavatorus, -traktorus, -dēļus vienā vārdā visu līdz 8. Tonām ir spēcīga vinča. Palīdzēsim ceļā;beigusies degviela. ? , bojāts ritenis. ? vai vel kāda ķibele zvaniet palīdzēsim kā arī, izvilksim no grāvja. Nakts vai diena strādājam bez brīvdienām. 00-24. Atrodamies Cēsis. Bet, braucam pa visu Latviju un ne tikai. Zvaniet par visu vienosimies. Platforma garums. -7. 2M. Platums2. 55 spēcīga viņča. Mašīnas celtspēja 8 tonas. 26238081

    AtbildētDzēst